Gyémánt félkrajcár


A könyv az MLM üzletépítésről szól, az abban ténykedőknek, vagy az azzal ismerkedőknek ad hasznos tanácsokat. A könyv nem a száraz tényekről szól, olvashatunk benne tanulságos történeteket és jó néhány idézetet híres emberektől.

Ez a könyvecske egy útmutató. Ez azt jelenti, hogy egy tábla, mely megmutatja, merre kell menni és miért.
Elsősorban azok számára ideális, akik még csak most kezdik az MLM-et, és még nem követték el azokat a hibákat, amikkel a legtöbb üzletépítő bizony már szembesült – és általában csúfos kudarcot vallott. Mindemellett azok számára is praktikus, akik újrakezdők, és elhatározták, hogy még egyszer (és egyben utoljára, hiszen most talán végre meghozza számukra a régen várt sikert) megpróbálkoznak a hálózatépítéssel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyémánt félkrajcár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyémánt félkrajcár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639425316
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122905 / 1021046
  Format:


  TAGS:
  Online Gyémánt félkrajcár ebook, könyvet Gyémánt félkrajcár FB2, Download Gyémánt félkrajcár PDF , Download Gyémánt félkrajcár MOBI, Online Gyémánt félkrajcár könyvet, ingyenes letöltések Gyémánt félkrajcár IPhone, Online könyvet Gyémánt félkrajcár PDF, ingyenes Gyémánt félkrajcár DJVU, ingyenes letöltések Gyémánt félkrajcár TXT, letöltések Gyémánt félkrajcár RTF, Online Gyémánt félkrajcár FB2 , e-könyvet Gyémánt félkrajcár letöltések TXT, ingyenes Gyémánt félkrajcár letöltések könyvet, e-könyvet Gyémánt félkrajcár download MOBI, letöltések Gyémánt félkrajcár IPad, olvas Gyémánt félkrajcár MOBI, olvas Gyémánt félkrajcár DOC, ingyenes Gyémánt félkrajcár AWZ, Download e-könyvet Gyémánt félkrajcár iPad , ingyenes Gyémánt félkrajcár DJVU, Download Gyémánt félkrajcár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyémánt félkrajcár DVD, olvas Gyémánt félkrajcár TXT, Book Gyémánt félkrajcár letöltések DJVU, Gyémánt félkrajcár letöltések könyvet ingyenes, Gyémánt félkrajcár letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyémánt félkrajcár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyémánt félkrajcár pdf ingyenes, Gyémánt félkrajcár letöltések könyvet epub ingyenes, Gyémánt félkrajcár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply