Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz

John Hillaby - Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz

Megunván a civilizált városi élet bezártságát a szürkeségét, a John Hillaby, a híres utazó természettudósé a világ legnagyobb gyaloglója három hónapos szafárira indul a Kenya északi határvidékén fekvő Rudolf- (Jade-) tóhoz. Öt bennszülöttel, hat teherhordó tevével, tornacipőben tette meg az utat Wambától a Rudolf-tóig és vissza. A kenyai északi határvidék sivataga apokaliptikus táj: meddő föld, csupa mocsár meg kialudt tűzhányó. A valaha burjánzó életet már rég kiégette a nap. A föld egyik legforróbb, legszárazabb terepe ez, a hírhedt Szahel-övezet egy része. Amikor a szél felkavarja a forró homokot, mindent elpusztít a homokvihar. Ebben a környezetben, gejzírek és lávaföldek között fekszik a Rudolf-tó, s itt élnek azok a pár száz tagot számláló és egymással élethalálharcot vívó, kihalófélben levő törzsek, akikről a szerző megrázó képet fest. Hillaby jól felkészült erre az utazásra, elolvasott a környék felfedezéséről szóló minden beszámolót. Könyvében sokat hivatkozik a tó és néhány környékbeli földrajzi hely első felfedezőjére, gróf Teleki Sámuelre. Részletesen szól a tó névadójának, a tragikus sorsó Rudolf trónörökösnek ismert históriájáról is (meyerlingi tragédia).A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20.4 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632816676
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz ebook, könyvet Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz FB2, Download Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz PDF , Download Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz MOBI, Online Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz könyvet, ingyenes letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz IPhone, Online könyvet Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz PDF, ingyenes Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz DJVU, ingyenes letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz TXT, letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz RTF, Online Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz FB2 , e-könyvet Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz letöltések TXT, ingyenes Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz letöltések könyvet, e-könyvet Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz download MOBI, letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz IPad, olvas Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz MOBI, olvas Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz DOC, ingyenes Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz AWZ, Download e-könyvet Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz iPad , ingyenes Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz DJVU, Download Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz DVD, olvas Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz TXT, Book Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz letöltések DJVU, Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz letöltések könyvet ingyenes, Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz pdf ingyenes, Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz letöltések könyvet epub ingyenes, Gyalogszerrel a Rudolf-tóhoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply