Gyakori beszédhibák a gyermekkorban

Montágh Imre - Montághné Riener Nelli - Vinczéné Bíró Etelka - Gyakori beszédhibák a gyermekkorban

A gyermekek nagy százalékánál fordulnak elő beszédhibák, amik tanulmányi fejlődésükben, személyiségük formálódásában jelentős nehézséget, hátrányt jelentenek.
Több kiadásban jelent meg A gyakori beszédhibák című könyvünk, amely a beszédhibák korai felismeréséhez, azok kiküszöböléséhez nyújtott segítséget. Kitért azokra az esetekre is, amikor a pedagógus feladata a gyermek logopédushoz való irányítása. Új kiadványunkat hasonló céllal jelentettük meg. A régi könyvből átmentettük a sajnálatosan korán elhunyt Montágh Imre kitűnő összegzését a pöszeségről, ugyanakkor szerzőink beszámolnak a logopédia terén elért tudományos eredményeikről és módszereikről is. Gyakorló és leendő pedagógus, valamint beszédhibás gyermekét nevelő szülő egyaránt haszonnal forgathatja könyvünket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  346 gr
  ISBN:
  9789633469897
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2119589 / 1020094
  Series:


  TAGS:
  Online Gyakori beszédhibák a gyermekkorban ebook, könyvet Gyakori beszédhibák a gyermekkorban FB2, Download Gyakori beszédhibák a gyermekkorban PDF , Download Gyakori beszédhibák a gyermekkorban MOBI, Online Gyakori beszédhibák a gyermekkorban könyvet, ingyenes letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban IPhone, Online könyvet Gyakori beszédhibák a gyermekkorban PDF, ingyenes Gyakori beszédhibák a gyermekkorban DJVU, ingyenes letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban TXT, letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban RTF, Online Gyakori beszédhibák a gyermekkorban FB2 , e-könyvet Gyakori beszédhibák a gyermekkorban letöltések TXT, ingyenes Gyakori beszédhibák a gyermekkorban letöltések könyvet, e-könyvet Gyakori beszédhibák a gyermekkorban download MOBI, letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban IPad, olvas Gyakori beszédhibák a gyermekkorban MOBI, olvas Gyakori beszédhibák a gyermekkorban DOC, ingyenes Gyakori beszédhibák a gyermekkorban AWZ, Download e-könyvet Gyakori beszédhibák a gyermekkorban iPad , ingyenes Gyakori beszédhibák a gyermekkorban DJVU, Download Gyakori beszédhibák a gyermekkorban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyakori beszédhibák a gyermekkorban DVD, olvas Gyakori beszédhibák a gyermekkorban TXT, Book Gyakori beszédhibák a gyermekkorban letöltések DJVU, Gyakori beszédhibák a gyermekkorban letöltések könyvet ingyenes, Gyakori beszédhibák a gyermekkorban letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyakori beszédhibák a gyermekkorban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyakori beszédhibák a gyermekkorban pdf ingyenes, Gyakori beszédhibák a gyermekkorban letöltések könyvet epub ingyenes, Gyakori beszédhibák a gyermekkorban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply