Gusztustalan tudomány

Glenn Murphy - Gusztustalan tudomány

Vannak témák, amelyekről nehéz szégyenlősség nélkül beszélni: ezek közé tartozik a saját testünk működése is. Glenn Murphy azonban arról híres, hogy magabiztosan, egyenesen mer hozzányúlni az olyan sikamlós témákhoz is, mint a nyál vagy a takony. Nem kertel, nem köntörfalaz, a nevén nevezi a dolgokat, és a saját nyelvükön, a saját szóhasználatukkal magyarázza meg a gyerekeknek, hogy mi is a haszna annak, hogy bizonyos dolgokat gusztustalannak tartunk; hogy miért alakult ki az emberben az undor, az irtózás, és milyen veszélyeket rejtegetne ránk nézve a hiánya.
Megtudhatjuk, miért van, hogy egyes dolgokat gusztusosnak, kívánatosnak találunk, másoktól pedig undorodunk; hogy egyes állatok húsát jóízűen elfogyasztjuk, másokéról viszont hallani sem akarunk; hogy bizonyos élőlényeket bűbájosnak vagy lenyűgözőnek találunk, míg mások a többségből viszolygást váltanak ki; valamint azt is, hogyan befolyásolja mindezt a kulturális közeg, amelyben élünk.

Glenn Murphy első, Why is Snot Green? (Miért zöld a takony?) című könyvét a londoni Science Museum munkatársaként írta meg. Azóta körülbelül húsz tudományt népszerűsítő könyvet írt kisgyerekeknek és kamaszoknak köztük a How Loud Can You Burp? (Milyen hangosan tudsz böfögni?) és a Space The Whole Whizz-Bang Story (Az űr A teljes kozmikus sztori) című bestsellereket.
A Kossuth Kiadónál eddig megjelent könyvei:
Az evolúció
– ahogy még sosem hallottál róla

A test
– ahogy még sosem láttad
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gusztustalan tudomány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gusztustalan tudomány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  324 gr
  ISBN:
  9786155535598
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2683163 / 1158361
  Series:


  TAGS:
  Online Gusztustalan tudomány ebook, könyvet Gusztustalan tudomány FB2, Download Gusztustalan tudomány PDF , Download Gusztustalan tudomány MOBI, Online Gusztustalan tudomány könyvet, ingyenes letöltések Gusztustalan tudomány IPhone, Online könyvet Gusztustalan tudomány PDF, ingyenes Gusztustalan tudomány DJVU, ingyenes letöltések Gusztustalan tudomány TXT, letöltések Gusztustalan tudomány RTF, Online Gusztustalan tudomány FB2 , e-könyvet Gusztustalan tudomány letöltések TXT, ingyenes Gusztustalan tudomány letöltések könyvet, e-könyvet Gusztustalan tudomány download MOBI, letöltések Gusztustalan tudomány IPad, olvas Gusztustalan tudomány MOBI, olvas Gusztustalan tudomány DOC, ingyenes Gusztustalan tudomány AWZ, Download e-könyvet Gusztustalan tudomány iPad , ingyenes Gusztustalan tudomány DJVU, Download Gusztustalan tudomány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gusztustalan tudomány DVD, olvas Gusztustalan tudomány TXT, Book Gusztustalan tudomány letöltések DJVU, Gusztustalan tudomány letöltések könyvet ingyenes, Gusztustalan tudomány letöltések könyvet pdf ingyenes, Gusztustalan tudomány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gusztustalan tudomány pdf ingyenes, Gusztustalan tudomány letöltések könyvet epub ingyenes, Gusztustalan tudomány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply