Gundel Szakácskönyv


A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyiségek voltak, mint Sacher, Ritz, Escoffier. Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal.
A Gundel-ház túlélte a történelem viharait, két világháborút, gazdasági válságokat és az államosítás éveit. Alapításának 100. évfordulója után is büszkén folytatja Gundel Károly legszebb vendéglátási hagyományait, aki ezt mondta:
"Nem is úgy érzem magam, mint egy vendéglős, aki pénzért ételt és italt árul, hanem mint vendéglátó magyar házigazda, akinek a házát megtisztelték vendégei látogatásukkal."

Ebben a szakácskönyvben a hagyományos Gundel fogások mellett az új kor innovációi is helyet kaptak: 70 receptet adunk közre, amelyek méltán reprezentálják mindazt, amiről az étterem a mai napig szól. Jelesül, hogy a Gundel nem luxus. A Gundel minőség.

"Számomra a Gundel a hagyományok megtartásának és tovább­vitelének elkötelezett híve – amellett, hogy az innováció legalább ilyen fontos szerepet játszik az étterem életében. Ez az, amit én is igyekszem átadni a gyermekeimnek. Mert ez a két dolog viszi talán leginkább előre a világot. Azt kívánom mindannyiunknak, hogy a Gundel még hosszú-hosszú ideig meghatározó pont lehessen Budapest és az ország életében. Legyen rólunk továbbra is az egyik legfontosabb kulturális és gasztronómiai hírvivő a világban. Mert ez egy kicsit mindannyiunk közös sikerét is megtestesíti." – Dr. Habsburg György
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gundel Szakácskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gundel Szakácskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  578 gr
  ISBN:
  9789630976466
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237954 / 1092408  TAGS:
  Online Gundel Szakácskönyv ebook, könyvet Gundel Szakácskönyv FB2, Download Gundel Szakácskönyv PDF , Download Gundel Szakácskönyv MOBI, Online Gundel Szakácskönyv könyvet, ingyenes letöltések Gundel Szakácskönyv IPhone, Online könyvet Gundel Szakácskönyv PDF, ingyenes Gundel Szakácskönyv DJVU, ingyenes letöltések Gundel Szakácskönyv TXT, letöltések Gundel Szakácskönyv RTF, Online Gundel Szakácskönyv FB2 , e-könyvet Gundel Szakácskönyv letöltések TXT, ingyenes Gundel Szakácskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Gundel Szakácskönyv download MOBI, letöltések Gundel Szakácskönyv IPad, olvas Gundel Szakácskönyv MOBI, olvas Gundel Szakácskönyv DOC, ingyenes Gundel Szakácskönyv AWZ, Download e-könyvet Gundel Szakácskönyv iPad , ingyenes Gundel Szakácskönyv DJVU, Download Gundel Szakácskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gundel Szakácskönyv DVD, olvas Gundel Szakácskönyv TXT, Book Gundel Szakácskönyv letöltések DJVU, Gundel Szakácskönyv letöltések könyvet ingyenes, Gundel Szakácskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Gundel Szakácskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gundel Szakácskönyv pdf ingyenes, Gundel Szakácskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Gundel Szakácskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply