Gumikarkötők és -figurák


A Gumikarkötők c. könyv nagy sikerére való tekintettel új mintákat, ötleteket mutatunk be. Ebben a kötetben találunk már figurákat is, amelyek elkészítése bár nehezebb, de részletes leírás és útmutató alapján a siker garantált. A kötet elején bemutatjuk a szövési technikákat, érdemes ezeket begyakorolni, és utána bátran hozzáfoghatunk a kötetben szereplő modellek elkészítéséhez, sőt, saját elképzeléseink megvalósításához. A színeket bátran változtassuk tetszés szerint. Érdemes kiváló minőségű gumikarikákat vásárolni, egyrészt azokkal könnyebb dolgozni, másrészt az elkészült tárgy is tartósabb lesz.

A tartalomból
Anyagok, eszközök és technikák
Modellek
Gyöngyös létrakarkötő
Keréknyom
Háromgyöngyös karkötő
Csipkekarkötő
Napsugár
Gyöngyös-virágos
Sárkánylánc
Szíves, körös karkötő
Legyezőkarkötő
Karperec
Díszek
Szörnyecskék
Pingvin
Bohóchal
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gumikarkötők és -figurák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gumikarkötők és -figurák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  106 gr
  ISBN:
  9789632784144
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2617902 / 1147133
  Series:


  TAGS:
  Online Gumikarkötők és -figurák ebook, könyvet Gumikarkötők és -figurák FB2, Download Gumikarkötők és -figurák PDF , Download Gumikarkötők és -figurák MOBI, Online Gumikarkötők és -figurák könyvet, ingyenes letöltések Gumikarkötők és -figurák IPhone, Online könyvet Gumikarkötők és -figurák PDF, ingyenes Gumikarkötők és -figurák DJVU, ingyenes letöltések Gumikarkötők és -figurák TXT, letöltések Gumikarkötők és -figurák RTF, Online Gumikarkötők és -figurák FB2 , e-könyvet Gumikarkötők és -figurák letöltések TXT, ingyenes Gumikarkötők és -figurák letöltések könyvet, e-könyvet Gumikarkötők és -figurák download MOBI, letöltések Gumikarkötők és -figurák IPad, olvas Gumikarkötők és -figurák MOBI, olvas Gumikarkötők és -figurák DOC, ingyenes Gumikarkötők és -figurák AWZ, Download e-könyvet Gumikarkötők és -figurák iPad , ingyenes Gumikarkötők és -figurák DJVU, Download Gumikarkötők és -figurák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gumikarkötők és -figurák DVD, olvas Gumikarkötők és -figurák TXT, Book Gumikarkötők és -figurák letöltések DJVU, Gumikarkötők és -figurák letöltések könyvet ingyenes, Gumikarkötők és -figurák letöltések könyvet pdf ingyenes, Gumikarkötők és -figurák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gumikarkötők és -figurák pdf ingyenes, Gumikarkötők és -figurák letöltések könyvet epub ingyenes, Gumikarkötők és -figurák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply