Gránitmezőn

Nemere István - Gránitmezőn

Regényem hőse nem képzeletemben született.
1944-ben az olaszországi Abruzzo hegység egyik kis falujában, Filettóban a megszálló Wehrmacht századosa, Matthias Defregger a környékbeli partizánoktól elszenvedett súlyos veszteségek miatt pacifikálta Filettót. A falu lakosságának jelentős részét köztük nőket és gyerekeket is kiirtották.
A háború után Matthias Defregger állítólag éppen a filettói események hatása alatt belépett a papi rendbe. Szorgalma révén itt is gyorsan haladt a ranglétrán, és 1968-ban München segédpüspökévé nevezte ki a pápa. Egy évvel később fény derült múltjának ezen eseményeire, és Defregger püspök úr elhatározta: Filettóba utazik, ott misét mond és találkozik egykori áldozatainak rokonaival. Azonban a római repülőtéren a Vatikán újabb botránytól és bonyodalmaktól tartó illetékesei eltérítették őt, és Matthias Defregger mind a mai napig egy meg nem nevezett távoli kolostorban, a világtól elzártan él.
Regényemben arra a kérdésre próbáltam választ adni: mi lett volna, ha M. D. csakugyan eljut a maga Filetto-Lavellójába és szembenézhet a túlélőkkel?A Könyv Magyarul!


Letöltések Gránitmezőn ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gránitmezőn ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  135
  Cover:
  SOFT BOARD
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1988
  Commodity code:
  6000230 / 5000229  TAGS:
  Online Gránitmezőn ebook, könyvet Gránitmezőn FB2, Download Gránitmezőn PDF , Download Gránitmezőn MOBI, Online Gránitmezőn könyvet, ingyenes letöltések Gránitmezőn IPhone, Online könyvet Gránitmezőn PDF, ingyenes Gránitmezőn DJVU, ingyenes letöltések Gránitmezőn TXT, letöltések Gránitmezőn RTF, Online Gránitmezőn FB2 , e-könyvet Gránitmezőn letöltések TXT, ingyenes Gránitmezőn letöltések könyvet, e-könyvet Gránitmezőn download MOBI, letöltések Gránitmezőn IPad, olvas Gránitmezőn MOBI, olvas Gránitmezőn DOC, ingyenes Gránitmezőn AWZ, Download e-könyvet Gránitmezőn iPad , ingyenes Gránitmezőn DJVU, Download Gránitmezőn e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gránitmezőn DVD, olvas Gránitmezőn TXT, Book Gránitmezőn letöltések DJVU, Gránitmezőn letöltések könyvet ingyenes, Gránitmezőn letöltések könyvet pdf ingyenes, Gránitmezőn pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gránitmezőn pdf ingyenes, Gránitmezőn letöltések könyvet epub ingyenes, Gránitmezőn ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply