Gránátalma

Szathmáry József Maryjoz - Gránátalma

Szathmáry József Maryjoz – a 2013-ban megjelent, A másik oldalon című verseskötete után – prózai kötettel örvendezteti meg olvasóit; humoros, időnként a groteszk határait sajátos módon közelítő írásaival, melyekben a reális és irreális, a komikum és tragikum, a fenségesség és alantasság, a valóság és a fantasztikum, a földben gyökerező valóság és az égi álmok egyaránt szerepet kapnak. A valóság magvú történetek rést nyitnak a szerző életén, melyen keresztül az olvasónak is lehetősége nyílik gondolatainak megismerésére, miközben maga is egyre közelebb kerülhet saját belső világához. A szerzőnek – eddigi élete során – alkalma nyílt különleges országok (USA, Líbia, Japán stb.), népek szokásainak megismerésére, ezért írásaiban időnként szürreális, néha pedig nagyon is valóságos szereplők és helyszínek tűnnek fel, ezzel is tovább fokozva a könyv lendületes, alapvetően vidám, egyben mély tartalmakat érintő hangvételét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gránátalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gránátalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9786155562563
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692831 / 1162638  TAGS:
  Online Gránátalma ebook, könyvet Gránátalma FB2, Download Gránátalma PDF , Download Gránátalma MOBI, Online Gránátalma könyvet, ingyenes letöltések Gránátalma IPhone, Online könyvet Gránátalma PDF, ingyenes Gránátalma DJVU, ingyenes letöltések Gránátalma TXT, letöltések Gránátalma RTF, Online Gránátalma FB2 , e-könyvet Gránátalma letöltések TXT, ingyenes Gránátalma letöltések könyvet, e-könyvet Gránátalma download MOBI, letöltések Gránátalma IPad, olvas Gránátalma MOBI, olvas Gránátalma DOC, ingyenes Gránátalma AWZ, Download e-könyvet Gránátalma iPad , ingyenes Gránátalma DJVU, Download Gránátalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gránátalma DVD, olvas Gránátalma TXT, Book Gránátalma letöltések DJVU, Gránátalma letöltések könyvet ingyenes, Gránátalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Gránátalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gránátalma pdf ingyenes, Gránátalma letöltések könyvet epub ingyenes, Gránátalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply