Gőzmalmok a Duna partján

Klement Judit - Gőzmalmok a Duna partján

Az Iparkodó Budapest c. sorozatunk első tagja a fővárosban koncentrálódó malomipar történetét, a ma is minőséget jelentő magyar márkákat, cégeket mutatja be, és megemlékezik mindazokról a vállalkozásokról, melyek a saját korukban fogalomnak számítottak. Az olvasók előtt a társadalomtörténeten és szereplőin keresztül kibontakozik a 19. századi üzleti élet és az, hogyan lett az egykor húzóágazatának számító budapesti malomipar a nemzetközi piacon is versenyképes. A malmok napjaink különlegességeinek számítanak, hiszen nemcsak ipari műemlékek, hanem otthont adnak a lakóházaknak vagy az irodaházaknak is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gőzmalmok a Duna partján ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gőzmalmok a Duna partján ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  164
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9789633469460
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2214468 / 1070216
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Gőzmalmok a Duna partján ebook, könyvet Gőzmalmok a Duna partján FB2, Download Gőzmalmok a Duna partján PDF , Download Gőzmalmok a Duna partján MOBI, Online Gőzmalmok a Duna partján könyvet, ingyenes letöltések Gőzmalmok a Duna partján IPhone, Online könyvet Gőzmalmok a Duna partján PDF, ingyenes Gőzmalmok a Duna partján DJVU, ingyenes letöltések Gőzmalmok a Duna partján TXT, letöltések Gőzmalmok a Duna partján RTF, Online Gőzmalmok a Duna partján FB2 , e-könyvet Gőzmalmok a Duna partján letöltések TXT, ingyenes Gőzmalmok a Duna partján letöltések könyvet, e-könyvet Gőzmalmok a Duna partján download MOBI, letöltések Gőzmalmok a Duna partján IPad, olvas Gőzmalmok a Duna partján MOBI, olvas Gőzmalmok a Duna partján DOC, ingyenes Gőzmalmok a Duna partján AWZ, Download e-könyvet Gőzmalmok a Duna partján iPad , ingyenes Gőzmalmok a Duna partján DJVU, Download Gőzmalmok a Duna partján e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gőzmalmok a Duna partján DVD, olvas Gőzmalmok a Duna partján TXT, Book Gőzmalmok a Duna partján letöltések DJVU, Gőzmalmok a Duna partján letöltések könyvet ingyenes, Gőzmalmok a Duna partján letöltések könyvet pdf ingyenes, Gőzmalmok a Duna partján pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gőzmalmok a Duna partján pdf ingyenes, Gőzmalmok a Duna partján letöltések könyvet epub ingyenes, Gőzmalmok a Duna partján ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply