Göröngyös úti iskola

Kertész Erzsi - Göröngyös úti iskola

A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármely másik iskola. Itt is mindig történik valami.
Most éppen Arika, egy másodikos kislány kerül az események középpontjába. Azt állítja, hogy a dúsgazdag svájci rokonai egy vidámparkszerű kastélyban élnek. Nyáron meglátogatja őket, és magával vihet még valakit. De ki legyen az? Az osztályban hatalmas versengés indul Arika barátságáért. Vajon igaz-e a csodás svájci történet, vagy csak a kislány regényes képzeletének a műve? Kiderül a könyvből!

Kertész Erzsi regénye, a gyerekirodalomban éppen csak felfedezett műfaj, az úgynevezett problémaorientált gyerekkönyvek sorába tartozik. Ezek a könyvek egy jól meghatározott, pontosan körvonalazható problémát mutatnak be, ez többnyire a gyerekek mindennapjaiban hangsúlyozottan van jelen. A környezet csodálatának, elismerésének megnyerése sokszor csak nagyotmondás által valósítható meg – azaz, a könyvben megfogalmazódó kérdés: mi az ára a népszerűségnek?

A szöveg tartalmában és terjedelmében is a 6-10 éves korosztály számára a legideálisabb önálló olvasásra, de közös családi olvasásra vagy iskolai feldolgozásra is. Metzing Eszter illusztrációival a szöveg még közelebb kerül gyerekek világához: az ismerősségükben kedves figurák a ráismerés, a mintakövetés lehetőségét erősítik: minden gyerek király.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Göröngyös úti iskola ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Göröngyös úti iskola ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  127
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  324 gr
  ISBN:
  9789639820937
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698382 / 1165289
  Series:


  TAGS:
  Online Göröngyös úti iskola ebook, könyvet Göröngyös úti iskola FB2, Download Göröngyös úti iskola PDF , Download Göröngyös úti iskola MOBI, Online Göröngyös úti iskola könyvet, ingyenes letöltések Göröngyös úti iskola IPhone, Online könyvet Göröngyös úti iskola PDF, ingyenes Göröngyös úti iskola DJVU, ingyenes letöltések Göröngyös úti iskola TXT, letöltések Göröngyös úti iskola RTF, Online Göröngyös úti iskola FB2 , e-könyvet Göröngyös úti iskola letöltések TXT, ingyenes Göröngyös úti iskola letöltések könyvet, e-könyvet Göröngyös úti iskola download MOBI, letöltések Göröngyös úti iskola IPad, olvas Göröngyös úti iskola MOBI, olvas Göröngyös úti iskola DOC, ingyenes Göröngyös úti iskola AWZ, Download e-könyvet Göröngyös úti iskola iPad , ingyenes Göröngyös úti iskola DJVU, Download Göröngyös úti iskola e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Göröngyös úti iskola DVD, olvas Göröngyös úti iskola TXT, Book Göröngyös úti iskola letöltések DJVU, Göröngyös úti iskola letöltések könyvet ingyenes, Göröngyös úti iskola letöltések könyvet pdf ingyenes, Göröngyös úti iskola pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Göröngyös úti iskola pdf ingyenes, Göröngyös úti iskola letöltések könyvet epub ingyenes, Göröngyös úti iskola ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply