Görög mondák és regék

Eduard Petiska - Görög mondák és regék

Eduard Petiška (1924-1987), a népszerű kisvakond mesék írója most az ókorba kalauzolja fiatal olvasóit. Elbeszélései nem pusztán ismertetik az ősi történeteket, mint oly sok mitológiai témájú kiadás, hanem megelevenítik a nagy hőstetteket és kalandokat, az Argonauták győzedelmes útját, a pusztulást és hírnevet hozó, szörnyű háborúkat, melyek Trója és majdnem Thébai vesztét okozták. A kötetet bátran ajánljuk gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, melyből könnyen megismerhetik az antikvitás híres legendáit, felidézve a rég hallott mítoszokat.
Egy ősi föld illata leng körül téged, ha fellapozod ezt a könyvet. Arcodon érezheted a tengeri szelet, melyben még hallatszik Ikarosz szárnysuhogása talpad alatt a sziklás út göröngyeit, melyen Héraklész bolyongott újabb kalandjai után. Ízlelheted az üdvöt és átkot hozó bor zamatát, mellyel Dionüszosz isten ajándékozta meg Hellász tájait. Szívedben meglelheted a mítoszok hőseiben lobogó szenvedélyeket: Ámor és Psziché ezredévek múltán is tisztán ragyogó szerelmét, Pénelopé hűségét, Akhilleusz dicsőségvágyát, Odüsszeusz kíváncsiságát, Thészeusz vakmerőségét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Görög mondák és regék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Görög mondák és regék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  404 gr
  ISBN:
  9789633469231
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2144614 / 1055745
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Görög mondák és regék ebook, könyvet Görög mondák és regék FB2, Download Görög mondák és regék PDF , Download Görög mondák és regék MOBI, Online Görög mondák és regék könyvet, ingyenes letöltések Görög mondák és regék IPhone, Online könyvet Görög mondák és regék PDF, ingyenes Görög mondák és regék DJVU, ingyenes letöltések Görög mondák és regék TXT, letöltések Görög mondák és regék RTF, Online Görög mondák és regék FB2 , e-könyvet Görög mondák és regék letöltések TXT, ingyenes Görög mondák és regék letöltések könyvet, e-könyvet Görög mondák és regék download MOBI, letöltések Görög mondák és regék IPad, olvas Görög mondák és regék MOBI, olvas Görög mondák és regék DOC, ingyenes Görög mondák és regék AWZ, Download e-könyvet Görög mondák és regék iPad , ingyenes Görög mondák és regék DJVU, Download Görög mondák és regék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Görög mondák és regék DVD, olvas Görög mondák és regék TXT, Book Görög mondák és regék letöltések DJVU, Görög mondák és regék letöltések könyvet ingyenes, Görög mondák és regék letöltések könyvet pdf ingyenes, Görög mondák és regék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Görög mondák és regék pdf ingyenes, Görög mondák és regék letöltések könyvet epub ingyenes, Görög mondák és regék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply