Gorbacsov

Dalos György - Gorbacsov

Mihail Gorbacsov volt az az államférfi, akinek politikája a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején a legtartósabban hatott a világ sorsára. A peresztrojkával, a glasznoszttyal és az új gondolkodással hozzájárult a szuperhatalmak közötti feszültség enyhítéséhez, a középtávú rakéták kivonásához Európából és – bár ez így nem állt szándékában – a keleti tömb diktatúráinak megszűnéséhez. Hasonló módon függött össze a Szovjetunió felbomlása és az ottani politikai rendszer radikális átalakulása Gorbacsov tevékenységével, noha eredetileg csupán a gazdaság és az intézmények reformját tűzte ki célul. Dalos György olyan ember drámáját írja le, aki összeütközésbe került működésének következményeivel és miközben külföldön egyre inkább ikonná vált, hazájában fokozatosan veszített tekintélyéből és hatalmából, mígnem 1991 decemberében végleg vereséget szenvedett. A Béke-Nobel-díjas volt szovjet államelnök ebben az évben ünnepelte nyolcvanadik születésnapját, Dalos György, a Berlinben élő magyar író megragadja az alkalmat, hogy bemutassa ennek a rendkívüli politikusszemélysiégnek és embernek a pályáját.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gorbacsov ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gorbacsov ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789633380383
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219147 / 1075247
  Translator:


  TAGS:
  Online Gorbacsov ebook, könyvet Gorbacsov FB2, Download Gorbacsov PDF , Download Gorbacsov MOBI, Online Gorbacsov könyvet, ingyenes letöltések Gorbacsov IPhone, Online könyvet Gorbacsov PDF, ingyenes Gorbacsov DJVU, ingyenes letöltések Gorbacsov TXT, letöltések Gorbacsov RTF, Online Gorbacsov FB2 , e-könyvet Gorbacsov letöltések TXT, ingyenes Gorbacsov letöltések könyvet, e-könyvet Gorbacsov download MOBI, letöltések Gorbacsov IPad, olvas Gorbacsov MOBI, olvas Gorbacsov DOC, ingyenes Gorbacsov AWZ, Download e-könyvet Gorbacsov iPad , ingyenes Gorbacsov DJVU, Download Gorbacsov e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gorbacsov DVD, olvas Gorbacsov TXT, Book Gorbacsov letöltések DJVU, Gorbacsov letöltések könyvet ingyenes, Gorbacsov letöltések könyvet pdf ingyenes, Gorbacsov pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gorbacsov pdf ingyenes, Gorbacsov letöltések könyvet epub ingyenes, Gorbacsov ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply