Gondolj egy számra!

Johnny Ball - Gondolj egy számra!

Sok a kérdés? Válaszok a világ működéséről a gyerekek nyelvén.
A gyermekek feje tele van okos és gyakran meglepő kérdésekkel, amiket a szülők gyakran nem tudnak megválaszolni. A HVG Okoskönyvek sorozat témái – azon túl, hogy inspirálják a gyermekek képzeletét, építik tudásukat –, remek, a szülőkkel közösen folytatott beszélgetésekre és további közös olvasásra sarkallnak.

Szerinted a számok unalmasak?
Gondold újra! Tudtad, hogy a nulla Kr. u. 600-ig nem is létezett?
Vagy hogy a googolplex egy olyan nagy szám, ha le akarnád írni, betöltené az egész univerzumot?
Csatlakozz egy mókás utazáshoz a számok varázslatos világába! Izgalmas fejtörők, érdekes feladványok és meglepő megoldások. Megtudhatod, hogyan lehetsz milliomos a prímszámok segítségével, és tesztelheted barátaidon az gondolatolvasási technikát a mágikus 1089-es számmal.
Soha nem volt a matek ennyire szórakoztató, indulhat a visszaszámlálás!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gondolj egy számra! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gondolj egy számra! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789633041321
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239175 / 1093693
  Series:


  TAGS:
  Online Gondolj egy számra! ebook, könyvet Gondolj egy számra! FB2, Download Gondolj egy számra! PDF , Download Gondolj egy számra! MOBI, Online Gondolj egy számra! könyvet, ingyenes letöltések Gondolj egy számra! IPhone, Online könyvet Gondolj egy számra! PDF, ingyenes Gondolj egy számra! DJVU, ingyenes letöltések Gondolj egy számra! TXT, letöltések Gondolj egy számra! RTF, Online Gondolj egy számra! FB2 , e-könyvet Gondolj egy számra! letöltések TXT, ingyenes Gondolj egy számra! letöltések könyvet, e-könyvet Gondolj egy számra! download MOBI, letöltések Gondolj egy számra! IPad, olvas Gondolj egy számra! MOBI, olvas Gondolj egy számra! DOC, ingyenes Gondolj egy számra! AWZ, Download e-könyvet Gondolj egy számra! iPad , ingyenes Gondolj egy számra! DJVU, Download Gondolj egy számra! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gondolj egy számra! DVD, olvas Gondolj egy számra! TXT, Book Gondolj egy számra! letöltések DJVU, Gondolj egy számra! letöltések könyvet ingyenes, Gondolj egy számra! letöltések könyvet pdf ingyenes, Gondolj egy számra! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gondolj egy számra! pdf ingyenes, Gondolj egy számra! letöltések könyvet epub ingyenes, Gondolj egy számra! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply