Gondolatok

Blaise Pascal - Gondolatok

Mély filozófia, még mélyebb pszichológia, őszinte, felfakadó líra és csodálatos zene ez a könyv. Végigvezeti az olvasót a világon, és Istenhez érkezik. Logikus érveléssel és valószínűség-számítással bizonyítja be Pascal az ész emberének, hogy a vallási közöny a legnagyobb esztelenség. Pascal emberábrázolása tökéletesebb a legnagyobb francia pszichológus írók rajzainál. Villáma széthasítja az eget írja róla Mauriac , és bevilágít az ember lelkébe.
Pascal nem volt teológus, műve mégis a legismertebb és legjelentősebb alkotások egyike a keresztény hit-irodalomban; nem volt irodalmár, a Kereszténység apológiája, mely Gondolatok címen jelent meg, mégis a legszebb költői alkotások egyike.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gondolatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gondolatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  463
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632805844
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1978
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Gondolatok ebook, könyvet Gondolatok FB2, Download Gondolatok PDF , Download Gondolatok MOBI, Online Gondolatok könyvet, ingyenes letöltések Gondolatok IPhone, Online könyvet Gondolatok PDF, ingyenes Gondolatok DJVU, ingyenes letöltések Gondolatok TXT, letöltések Gondolatok RTF, Online Gondolatok FB2 , e-könyvet Gondolatok letöltések TXT, ingyenes Gondolatok letöltések könyvet, e-könyvet Gondolatok download MOBI, letöltések Gondolatok IPad, olvas Gondolatok MOBI, olvas Gondolatok DOC, ingyenes Gondolatok AWZ, Download e-könyvet Gondolatok iPad , ingyenes Gondolatok DJVU, Download Gondolatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gondolatok DVD, olvas Gondolatok TXT, Book Gondolatok letöltések DJVU, Gondolatok letöltések könyvet ingyenes, Gondolatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Gondolatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gondolatok pdf ingyenes, Gondolatok letöltések könyvet epub ingyenes, Gondolatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply