Golyók és húsgolyók


A híres maffia-történetekből, mindenekelőtt a Keresztapából jól tudjuk, hogy a szicíliai "tiszteletre méltó társaság" számára milyen fontosak a hagyományos értékek és családi rituálék. A szó szerint legéletbevágóbb kérdésekről rendszerint esküvők, keresztelők, temetések alkalmával születnek a visszavonhatatlan döntések. Azok a bizonyos "visszautasíthatatlan" ajánlatok is rendszerint "meghitt" rokoni vagy baráti összejöveteleken szoktak elhangozni. Hiszen hol is lehetne jobban meggyőzni a másik felet, mint a fehér asztal mellett, egy csodálatos ebéd közben, jó borok mellett? Hogy e "sorsdöntő" lakomák nem csupán írók, filmrendezők fantáziájában léteznek, azt próbálják a szerzők bemutatni a magyar olvasóknak. A kötet olyan híres eseteket elevenít fel az elmúlt százötven évből, amikor egy-egy szicíliai ebéd döntő, máskor egyenesen végzetes fordulatot jelentett valakinek az életében, sőt, akad olyan is lakoma is, amely, ideig-óráig még a történelem menetét is meg tudta akasztani. Garibaldi, Mussolini, Frank Sinatra tűnik fel legendás "családfők" asztalánál, de az olasz közélet kulcsfigurái, politikusok, rendőrfőnökök, papok is részesülnek a "lefegyverző" finomságokban, vagy éppen ők részeltetnek másokat emlékezetes vendéglátásban. A könyvben nem csupán a találkozók hiteles történetét lehet olvasni, de a szerzők azt is megmutatják, hogy a vendéglátók micsoda ínyencségekkel "udvaroltak" a vendégeiknek – hol azzal a hátsó szándékkal, hogy elaltassák az éberségüket, hol pedig azzal, hogy nyomatékosan emlékeztessék az illetőt arra, hogy: ki az úr Szicíliában. Az olvasó tehát egyszerre kap egy kis történelmi leckét és kitűnő recepteket a valóban csodálatra méltó szicíliai konyha remekeiből.A Könyv Magyarul!


Letöltések Golyók és húsgolyók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Golyók és húsgolyók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  232 gr
  ISBN:
  9789637492525
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2689517 / 1160099
  Series:


  TAGS:
  Online Golyók és húsgolyók ebook, könyvet Golyók és húsgolyók FB2, Download Golyók és húsgolyók PDF , Download Golyók és húsgolyók MOBI, Online Golyók és húsgolyók könyvet, ingyenes letöltések Golyók és húsgolyók IPhone, Online könyvet Golyók és húsgolyók PDF, ingyenes Golyók és húsgolyók DJVU, ingyenes letöltések Golyók és húsgolyók TXT, letöltések Golyók és húsgolyók RTF, Online Golyók és húsgolyók FB2 , e-könyvet Golyók és húsgolyók letöltések TXT, ingyenes Golyók és húsgolyók letöltések könyvet, e-könyvet Golyók és húsgolyók download MOBI, letöltések Golyók és húsgolyók IPad, olvas Golyók és húsgolyók MOBI, olvas Golyók és húsgolyók DOC, ingyenes Golyók és húsgolyók AWZ, Download e-könyvet Golyók és húsgolyók iPad , ingyenes Golyók és húsgolyók DJVU, Download Golyók és húsgolyók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Golyók és húsgolyók DVD, olvas Golyók és húsgolyók TXT, Book Golyók és húsgolyók letöltések DJVU, Golyók és húsgolyók letöltések könyvet ingyenes, Golyók és húsgolyók letöltések könyvet pdf ingyenes, Golyók és húsgolyók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Golyók és húsgolyók pdf ingyenes, Golyók és húsgolyók letöltések könyvet epub ingyenes, Golyók és húsgolyók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply