Go-go girl nyomoz

Liliana Hart - Go-go girl nyomoz

Kész katasztrófa az életem.
Ülök a kocsimban, az ujjaim kifehéredtek, úgy szorítom a kormányt, és csak bámulom, ahogy mossa az eső a szélvédőt. Bőrig áztam, a szoknyám széthasadt, mindkét térdemből ömlik a vér. Horzsolások borítják a karomat és a nyakamat, az arcom pedig egészen kivörösödött a sírástól. A szabad szemmel látható sérüléseken túl más dolgok is odavesztek: oda a hitem az emberiségben, valamint a fehérneműim valahol a temető és a templom parkolója között.
Ezt majd később kifejtem. Pokoli ez a nap!
A nevem Addison Holmes, de semmi közöm Sherlockhoz és Katie-hez. Ha Istenben volna némi irgalom, utat mutatna nekem, és véget vetne ennek az egésznek. Pontosan hat napja dolgozom a McClean Nyomozóirodának. Ez volt életem leghosszabbra nyúlt hat napja, és már az is kész szerencse volna, ha megérném a következő hatot.
Most azonban szembe kell néznem egy szörnyen nyomasztó feladattal. Meg kell mondanom Kate McCleannek, a legjobb barátnőmnek és a nyomozóiroda tulajdonosának, hogy a rám bízott egyszerű felderítés helyett én ma találtam egy holttestet. Már megint.
Maradtam volna inkább sztriptíztáncosnő.

Mondjuk ki, Addison Holmes csapnivaló táncosnő, ezért nem is csodálkozik, amikor egy este alatt véget ér a bártáncosnői karrierje. Ráadásul ahová lép, ott bűnügybe botlik, pedig ő aztán nem akar holttesteket találni. Hogy mit akar? Hát először is az exe új barátnőjének (régi riválisának) bemosni egyet (sikerül). Aztán azt, hogy Nick, a jóképű nyomozó ne szerezzen tudomást rövidke sztriptíztáncosnői pályafutásáról. (Nem sikerül.) Jó volna még, ha megoldódna a lakásproblémája (kétséges), és ha nem kellene visszaköltöznie az anyjához (hmm…). Ezen kívül még csomó problémája van, de a barátnője munkát ad neki a nyomozóirodájában, és akár akarja, akár nem, elindul a magánnyomozói karrierje…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Go-go girl nyomoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Go-go girl nyomoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  280
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9786155469060
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2588350 / 1142935
  Series:


  TAGS:
  Online Go-go girl nyomoz ebook, könyvet Go-go girl nyomoz FB2, Download Go-go girl nyomoz PDF , Download Go-go girl nyomoz MOBI, Online Go-go girl nyomoz könyvet, ingyenes letöltések Go-go girl nyomoz IPhone, Online könyvet Go-go girl nyomoz PDF, ingyenes Go-go girl nyomoz DJVU, ingyenes letöltések Go-go girl nyomoz TXT, letöltések Go-go girl nyomoz RTF, Online Go-go girl nyomoz FB2 , e-könyvet Go-go girl nyomoz letöltések TXT, ingyenes Go-go girl nyomoz letöltések könyvet, e-könyvet Go-go girl nyomoz download MOBI, letöltések Go-go girl nyomoz IPad, olvas Go-go girl nyomoz MOBI, olvas Go-go girl nyomoz DOC, ingyenes Go-go girl nyomoz AWZ, Download e-könyvet Go-go girl nyomoz iPad , ingyenes Go-go girl nyomoz DJVU, Download Go-go girl nyomoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Go-go girl nyomoz DVD, olvas Go-go girl nyomoz TXT, Book Go-go girl nyomoz letöltések DJVU, Go-go girl nyomoz letöltések könyvet ingyenes, Go-go girl nyomoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Go-go girl nyomoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Go-go girl nyomoz pdf ingyenes, Go-go girl nyomoz letöltések könyvet epub ingyenes, Go-go girl nyomoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply