Globális kihívások – menedzsmentválaszok

Hoványi Gábor - Globális kihívások - menedzsmentválaszok

A könyv elsősorban a vállalati szféra szempontjából tárgyalja a globalizáció előnyeit és hátrányait. A szerző sorra veszi, elemzi és értékeli a globális kihívásokra adott menedzsmentkoncepciókat, amelyekkel a vállalatok versenyelőnyöket érhetnek el. A koncepciók között bemutatásra kerül a költség-, és innovációközpontos, a K+F-, a projekt-, a kockázat-, az időmenedzsment-, a humán erőforrás- és a marketingközpontos koncepció, valamint a pályamódosítás-, a pálya- és a paradigmaváltás koncepciója. A szerző mindezek mellett közel félszáz vezetési technikát mutat be, amelyekkel valóra válthatók a gyakorlatban az egyes vezetési koncepciók. Az Olvasó megismerkedhet többek között a szcenáriók alakulásáról informáló gyenge jelek, a STEEPLE-elemzés, a stratégiai szövetség, a tevékenységkihelyezés, a rendszerszemléletű irányítás, az immateriális erőforráslánc, a tanulószervezet, a sejtszerű szervezet, a virtuális vállalat sajátosságaival, beleértve ezek alkalmazásának feltételeit, előnyeit és esetleges hátrányait. A szerző mindezek mellett részletesen bemutatja, hogy miként hatnak a globalizáció kihívásai a kis- és középvállalatokra, és ezen a szinten melyek a sikeres vezetési koncepciók és technikák.A Könyv Magyarul!


Letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  16 x 23 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  277
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632246241
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Globális kihívások – menedzsmentválaszok ebook, könyvet Globális kihívások – menedzsmentválaszok FB2, Download Globális kihívások – menedzsmentválaszok PDF , Download Globális kihívások – menedzsmentválaszok MOBI, Online Globális kihívások – menedzsmentválaszok könyvet, ingyenes letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok IPhone, Online könyvet Globális kihívások – menedzsmentválaszok PDF, ingyenes Globális kihívások – menedzsmentválaszok DJVU, ingyenes letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok TXT, letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok RTF, Online Globális kihívások – menedzsmentválaszok FB2 , e-könyvet Globális kihívások – menedzsmentválaszok letöltések TXT, ingyenes Globális kihívások – menedzsmentválaszok letöltések könyvet, e-könyvet Globális kihívások – menedzsmentválaszok download MOBI, letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok IPad, olvas Globális kihívások – menedzsmentválaszok MOBI, olvas Globális kihívások – menedzsmentválaszok DOC, ingyenes Globális kihívások – menedzsmentválaszok AWZ, Download e-könyvet Globális kihívások – menedzsmentválaszok iPad , ingyenes Globális kihívások – menedzsmentválaszok DJVU, Download Globális kihívások – menedzsmentválaszok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Globális kihívások – menedzsmentválaszok DVD, olvas Globális kihívások – menedzsmentválaszok TXT, Book Globális kihívások – menedzsmentválaszok letöltések DJVU, Globális kihívások – menedzsmentválaszok letöltések könyvet ingyenes, Globális kihívások – menedzsmentválaszok letöltések könyvet pdf ingyenes, Globális kihívások – menedzsmentválaszok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Globális kihívások – menedzsmentválaszok pdf ingyenes, Globális kihívások – menedzsmentválaszok letöltések könyvet epub ingyenes, Globális kihívások – menedzsmentválaszok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply