Gilsontól Heideggerig!

Illés Gyula - Gilsontól Heideggerig!

Fontosnak látszik A lét misztériuma c. írás megjelentetése, mivel Istent a szeretetéért bíráló filozófusok, mint Voltaire, Hume, Nietzsche, Heidegger írásai uralják a tudományos életet és a jogrendet, majd a kommunikációs eszközöket is. Korunkban az igazság kérdése, mint Husserl állította nézőpont kérdése csupán…

A kötet lektora báró Brandenstein Béla saarbrückeni magyar filozófus volt. A második lektor pedig Fillipp Géza saarbrückeni immunológus orvos professzor volt, aki ateista volt, de A lét misztériuma olvasása után már megtalálta Istent és a szeretet Istenét. Mindketten ajánlották a kötet angol, francia és német nyelvű megjelentetését is. Ennek érdekében eljuttatták a kéziratot a Cleveland-i Tudományos Akadémiának! Szerintük A lét misztériuma habilitációs igényű munka.

A Párizsi Magyar Szó megjelölés pedig a franciaországi Association Corvinus filiája, amelyet még Jacques Chirac, mint polgármester hagyott jóvá. A Kultúra és Hit sorozatban összesen öt kötet jelenik csak meg. Kohl német kancellár is elismerését küldte a sorozathoz, mivel számos európa hírű német tudós is szerepel benne. Ratzinger kardinális is elismerő sorait küldte a Kultúra és Hithez.

Mivel a kötettel az a célom, hogy a magyar egyetemi ifjúság hozzájusson keresztény szellemű irodalomhoz, ezért kötetenként csak ötszáz forintért adom. A bevételt mind az öt kötetnél az erdéyiek és Teréz Anya rendje kapta meg.

A XX. század bölcseleti koncepciói kivétel nélkül a vallástanítás hatékony eszközei. Ezt nem elég csak mondani, be is kell bizonyítani. Ezt szolgálja az 5. kötet bölcselettörténete! A kiegészítést a 3. kötetben találjuk meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gilsontól Heideggerig! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gilsontól Heideggerig! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17 x 23 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  354
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9636408890
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2000
  Árukód:


  TAGS:
  Online Gilsontól Heideggerig! ebook, könyvet Gilsontól Heideggerig! FB2, Download Gilsontól Heideggerig! PDF , Download Gilsontól Heideggerig! MOBI, Online Gilsontól Heideggerig! könyvet, ingyenes letöltések Gilsontól Heideggerig! IPhone, Online könyvet Gilsontól Heideggerig! PDF, ingyenes Gilsontól Heideggerig! DJVU, ingyenes letöltések Gilsontól Heideggerig! TXT, letöltések Gilsontól Heideggerig! RTF, Online Gilsontól Heideggerig! FB2 , e-könyvet Gilsontól Heideggerig! letöltések TXT, ingyenes Gilsontól Heideggerig! letöltések könyvet, e-könyvet Gilsontól Heideggerig! download MOBI, letöltések Gilsontól Heideggerig! IPad, olvas Gilsontól Heideggerig! MOBI, olvas Gilsontól Heideggerig! DOC, ingyenes Gilsontól Heideggerig! AWZ, Download e-könyvet Gilsontól Heideggerig! iPad , ingyenes Gilsontól Heideggerig! DJVU, Download Gilsontól Heideggerig! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gilsontól Heideggerig! DVD, olvas Gilsontól Heideggerig! TXT, Book Gilsontól Heideggerig! letöltések DJVU, Gilsontól Heideggerig! letöltések könyvet ingyenes, Gilsontól Heideggerig! letöltések könyvet pdf ingyenes, Gilsontól Heideggerig! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gilsontól Heideggerig! pdf ingyenes, Gilsontól Heideggerig! letöltések könyvet epub ingyenes, Gilsontól Heideggerig! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply