Gestalt-coaching a gyakorlatban

John Leary-Joyce - Gestalt-coaching a gyakorlatban

A Gestalt-coaching azzal tűnik ki a megközelítések sokaságából, hogy az egyént a környezetével egységben, egyenrangú kölcsönhatásban (és nem függőségben) szemléli. A Gestalt-coach nem segítő, nem visszajelzést adó tanácsadó, hanem az ügyfél egyenrangú közreműködő partnere a coachingfolyamatban, kettejük kapcsolatának dinamikájából, a közöttük "itt és most"-ban megtapasztalt élményből és a coach jelenlétének minőségéből alakul ki valami előre nem elhatározott, előrevivő tapasztalat.
Ebben a gyakorlatias és közérthető kézikönyvben John Leary-Joyce Gestalt-pszichoterápiás, coaching és coachképző tapasztalatainak segítségével bemutatja a módszer hátterét képező pszichológiai elméletet, és számos példán és a coachingfolyamatban alkalmazható gyakorlaton keresztül vezet be a Gestalt használatába a vezetői coachingban, a Gestalt-alapú szupervízióban, valamint a coaching és a csapatcoaching területén.

John Leary-Joyce, a Gestalt-pszichológia egyik legjelesebb képviselője, Gestalt executive coach, az Academy of Executive Coaching elnöke

A Gestalt a jelenlét, a tiszta figyelem, a tudatosság és a kapcsolat művészete. A coachingban való alkalmazása kreatívvá, izgalmassá és erőteljessé teszi a munkát, egyfajta varázslat történik a coach és kliense között, és új dimenziókat nyit meg. John Leary-Joyce könyve a Gestaltnak ezt az új, friss áramlatát hozza a coaching területére. A kötet egyrészt elmélyült elméleti tudást ad, és a Gestalt-módszertan lényegéről tanít, másrészt gyakorlati kézikönyv, és az eseti példákon keresztül olyan konkrét eszköztárat nyújt, amelyet akár azonnal beépíthetünk a munkánkba. Mindezt letisztult, egyszerű és érthető módon teszi, úgy, ahogyan arra csak a legnagyobbak képesek.
Dr. Stefany-Tóth Judit, Gestalt-terapeuta, coach és szupervizor, a Magyar Gestalt Egyesület elnöke, a Magyar Coach Szervezetek Szövetségének alelnöke

John tréningjén megtapasztalhattam figyelmének és személyes jelenlétének erejét. Most az olvasó is ízelítőt kaphat ebből. A könyv azért íródott, mert mindez tanulható, és remélem, hogy sokan tanulnak is belőle a coachingnál valami fontosabbat. Hisz a Gestalt több, mint egy pszichológiai irányzat: jó esetben az egész életünket áthatja az a fajta tudatosság, amit a Gestalt képvisel.
Generál Péter, Professional Certified Coach, International Coach Federation; a Grow Integratív Coach képzés alapítója

A könyv hiánypótló mivel a Gestalt-alapú coachingnak kevés magyar nyelvű forrása van. Nélkülözhetetlen olvasmány tapasztalt coachoknak, akik bővíteni szeretnék szakmai eszköztárukat, ahogy azoknak is, akik most alapoznák meg azt. A könyv értékes forrása lesz egyrészt a megközelítést a módszertani arzenáljukba illeszteni szándékozó szakembereknek, másrészt azon coachingképzési programok számára, amelyek lényegesnek találják a módszertani kínálat bővítését hallgatóik számára.
Koczka Terézia, MBA, Executive coach, az EMCC UK szakmai kiválóságért felelős igazgatója, EMCC Senior Practitioner
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  330
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  692 gr
  ISBN:
  9789633044414
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2697307 / 1164747
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Gestalt-coaching a gyakorlatban ebook, könyvet Gestalt-coaching a gyakorlatban FB2, Download Gestalt-coaching a gyakorlatban PDF , Download Gestalt-coaching a gyakorlatban MOBI, Online Gestalt-coaching a gyakorlatban könyvet, ingyenes letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban IPhone, Online könyvet Gestalt-coaching a gyakorlatban PDF, ingyenes Gestalt-coaching a gyakorlatban DJVU, ingyenes letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban TXT, letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban RTF, Online Gestalt-coaching a gyakorlatban FB2 , e-könyvet Gestalt-coaching a gyakorlatban letöltések TXT, ingyenes Gestalt-coaching a gyakorlatban letöltések könyvet, e-könyvet Gestalt-coaching a gyakorlatban download MOBI, letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban IPad, olvas Gestalt-coaching a gyakorlatban MOBI, olvas Gestalt-coaching a gyakorlatban DOC, ingyenes Gestalt-coaching a gyakorlatban AWZ, Download e-könyvet Gestalt-coaching a gyakorlatban iPad , ingyenes Gestalt-coaching a gyakorlatban DJVU, Download Gestalt-coaching a gyakorlatban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gestalt-coaching a gyakorlatban DVD, olvas Gestalt-coaching a gyakorlatban TXT, Book Gestalt-coaching a gyakorlatban letöltések DJVU, Gestalt-coaching a gyakorlatban letöltések könyvet ingyenes, Gestalt-coaching a gyakorlatban letöltések könyvet pdf ingyenes, Gestalt-coaching a gyakorlatban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gestalt-coaching a gyakorlatban pdf ingyenes, Gestalt-coaching a gyakorlatban letöltések könyvet epub ingyenes, Gestalt-coaching a gyakorlatban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply