Gésák


A gésa szó hallatán vágyak és előítéletek egész sora ébred az emberekben. A Nyugat ezerféleképpen képzeli el a gésákat és tevékenységüket: a férfiak simulékony, álomszerű játékszereiként, tragikus hősnőkként vagy éppen a Kelet küldötteiként, akik misztikus ismeretek és szexuális praktikák tudói. Általános megítélésük a vágyódással teli gondolatok, a féligazságok, a buja kíváncsiság és a félremagyarázások reménytelenül kusza egyvelege. E kuszaság feloldására vállalkozik könyvünk: a hagyományos japán művészeteken – kalligráfia, zene, tánc, virágrendezés, teaszertartás – alapuló hivatás kialakulásának, viharos történelmének és végletesen bonyolult mindennapjainak megmutatásával. A vagyont érő ruhaköltemények, az évszakoktól és státustól függően változó frizurák, sminkek, a szigorú szakmai elvárások-kihívások egyedülálló módon őrzik a tökéletes kikapcsolódást célzó eszményt, s teszik példátlanul bonyolulttá a “virág és fűzfa világá”-t, mely napjainkban is csak a saját játékszabályait hajlandó követni, miközben a fennmaradásáért küzd. Arra a kérdésre, vajon szükség van-e egyáltalán a gésákra a modern Japánban, minden este választ várnak a szórakoztatásra életüket áldozó gésák – ahogyan kétszázötven éve valamennyi sorstársuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gésák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gésák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1620 gr
  ISBN:
  9789630946513
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2101777 / 1015003
  Translator:


  TAGS:
  Online Gésák ebook, könyvet Gésák FB2, Download Gésák PDF , Download Gésák MOBI, Online Gésák könyvet, ingyenes letöltések Gésák IPhone, Online könyvet Gésák PDF, ingyenes Gésák DJVU, ingyenes letöltések Gésák TXT, letöltések Gésák RTF, Online Gésák FB2 , e-könyvet Gésák letöltések TXT, ingyenes Gésák letöltések könyvet, e-könyvet Gésák download MOBI, letöltések Gésák IPad, olvas Gésák MOBI, olvas Gésák DOC, ingyenes Gésák AWZ, Download e-könyvet Gésák iPad , ingyenes Gésák DJVU, Download Gésák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gésák DVD, olvas Gésák TXT, Book Gésák letöltések DJVU, Gésák letöltések könyvet ingyenes, Gésák letöltések könyvet pdf ingyenes, Gésák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gésák pdf ingyenes, Gésák letöltések könyvet epub ingyenes, Gésák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply