Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD)

Stephen Butler Leacock - Szacsvay László - Gertrud, a nevelőnő - Hangoskönyv (2 CD)

Stephen Butler Leacock(1869-1944) angol származású kanadai közgazdász, író. Szellemes irodalmi paródiái tették világszerte ismerté. A magyar olvasók a hozzá lélekben érezhetően közel álló Karinthy Frigyes átültetései jóvoltából ismerhetik. Ezen a hangoskönyvön a jellegzetes angol humor legjobb történetei közül szólal meg néhány. Miközben Szacsvay László szórakoztató előadását hallgatjuk talán még azt a kérdést is feltesszük magunknak, hogy ebből a humorból vajon mennyi az eredeti és mennyi az "átköltés". Az mindenesetre biztos, minden sort és mondatot áthat Karinthy szellemessége és személyisége.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  CASE
  Weight:
  80 gr
  ISBN:
  9789630970655
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2226606 / 1081011
  Translator:


  TAGS:
  Online Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) ebook, könyvet Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) FB2, Download Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) PDF , Download Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) MOBI, Online Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) könyvet, ingyenes letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) IPhone, Online könyvet Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) PDF, ingyenes Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) DJVU, ingyenes letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) TXT, letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) RTF, Online Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) FB2 , e-könyvet Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) letöltések TXT, ingyenes Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet, e-könyvet Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) download MOBI, letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) IPad, olvas Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) MOBI, olvas Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) DOC, ingyenes Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) AWZ, Download e-könyvet Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) iPad , ingyenes Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) DJVU, Download Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) DVD, olvas Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) TXT, Book Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) letöltések DJVU, Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet ingyenes, Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet pdf ingyenes, Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) pdf ingyenes, Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet epub ingyenes, Gertrud, a nevelőnő – Hangoskönyv (2 CD) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply