Gergő és az álomfogók


Ki ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban? Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon keresztül az álmok néha mulatságos, máskor fenyegető erdején. Gergő családja váratlanul meghívót kap a Vajákosok, Táltosok, Énekmondók, Sámánok és Egyéb Révülők Találkozójára. Az Álomfogó színes, kavargó világba repíti olvasóját, de hétköznapi gondjainkra ad választ.

Egy hang szólt hozzám a gyermekkoromból. (Moldova György)


Végre valaki nekem is írt egy mesekönyvet. Dömdödöm. (Lázár Ervin)


Sokat vagyok gyerekek közt, talán érzem, mi tetszik nekik. Azt hiszem, ebbe bele fognak szeretni. (Halász Judit)


Psszt! Ha te kinyitod ezt a könyvnek látszó bűbájcsapdát, rájössz, hogy az élet mesébe illő. Jó létezést! Szép álmokat! (Geszti Péter)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gergő és az álomfogók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gergő és az álomfogók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  544
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  720 gr
  ISBN:
  9789639708303
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2165029 / 1037804
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Gergő és az álomfogók ebook, könyvet Gergő és az álomfogók FB2, Download Gergő és az álomfogók PDF , Download Gergő és az álomfogók MOBI, Online Gergő és az álomfogók könyvet, ingyenes letöltések Gergő és az álomfogók IPhone, Online könyvet Gergő és az álomfogók PDF, ingyenes Gergő és az álomfogók DJVU, ingyenes letöltések Gergő és az álomfogók TXT, letöltések Gergő és az álomfogók RTF, Online Gergő és az álomfogók FB2 , e-könyvet Gergő és az álomfogók letöltések TXT, ingyenes Gergő és az álomfogók letöltések könyvet, e-könyvet Gergő és az álomfogók download MOBI, letöltések Gergő és az álomfogók IPad, olvas Gergő és az álomfogók MOBI, olvas Gergő és az álomfogók DOC, ingyenes Gergő és az álomfogók AWZ, Download e-könyvet Gergő és az álomfogók iPad , ingyenes Gergő és az álomfogók DJVU, Download Gergő és az álomfogók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gergő és az álomfogók DVD, olvas Gergő és az álomfogók TXT, Book Gergő és az álomfogók letöltések DJVU, Gergő és az álomfogók letöltések könyvet ingyenes, Gergő és az álomfogók letöltések könyvet pdf ingyenes, Gergő és az álomfogók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gergő és az álomfogók pdf ingyenes, Gergő és az álomfogók letöltések könyvet epub ingyenes, Gergő és az álomfogók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply