Géplélek

Ian Tregillis - Géplélek

Jaxnak hívnak. Ezt a nevet adták szolgatartóim. Kattogó vagyok: egy gépember, akit az alkímia hajt. A társaimból toborzott sereg hódította meg a világot – nekik köszönheti a Patinás Trón, hogy ma nincs földi hatalom, amely szembeszállhatna vele. Hűséges inas vagyok. A legelszántabb katonai gépezet. Erőm kolosszális, kitartásom nem ismer határokat. De emberi szolgatartóim akarata gúzsba köt. Rabszolga vagyok. De kiharcolom a szabadságom. A korai huszadik század Európájában a kálvinista Hollandia az uralkodó hatalom, köszönhetően egy németalföldi matematikusnak, aki a tizenhetedik században forradalmi (és mágikus) ötletével felborította a kontinens hatalmi egyensúlyát. Mechanikus katonákat alkotott, amelyek mindenben engedelmeskednek mestereiknek. E fáradhatatlan harcosoknak köszönhetően az 1900-as évek elején már nincs olyan hatalom, ami ellen tudott volna állni a holland csapatoknak, kivéve egy apró, ma is harcoló frakciót, a francia katolikusokét, akik az újvilágba kellett, hogy áttegyék a székhelyüket. A történet egyik főszereplője Jax, a mechanikus szolga, aki teremtői parancsait teljesíti, miközben felébred benne a szabadság utáni vágy. A regény másik fő alakja a francia kémfőnök Berenice Charlotte, akit olthatatlan bosszúvágy hajt a hollandok ellenében. E két karakter sorsa egy sok titokkal terhelt, érdekes és csavarokkal teli történetben és egy rendkívüli arányérzékkel és ötletességgel felépített világban fonódik össze.


A Könyv Magyarul!


Letöltések Géplélek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Géplélek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  462
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9786155631108
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698870 / 1165723
  Translator:


  TAGS:
  Online Géplélek ebook, könyvet Géplélek FB2, Download Géplélek PDF , Download Géplélek MOBI, Online Géplélek könyvet, ingyenes letöltések Géplélek IPhone, Online könyvet Géplélek PDF, ingyenes Géplélek DJVU, ingyenes letöltések Géplélek TXT, letöltések Géplélek RTF, Online Géplélek FB2 , e-könyvet Géplélek letöltések TXT, ingyenes Géplélek letöltések könyvet, e-könyvet Géplélek download MOBI, letöltések Géplélek IPad, olvas Géplélek MOBI, olvas Géplélek DOC, ingyenes Géplélek AWZ, Download e-könyvet Géplélek iPad , ingyenes Géplélek DJVU, Download Géplélek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Géplélek DVD, olvas Géplélek TXT, Book Géplélek letöltések DJVU, Géplélek letöltések könyvet ingyenes, Géplélek letöltések könyvet pdf ingyenes, Géplélek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Géplélek pdf ingyenes, Géplélek letöltések könyvet epub ingyenes, Géplélek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply