Gépírás

Elbert Gyuláné - Héger Ferencné - Hollósi Béláné - Mogyorós Gabriella - Seidler Gizella - Gépírás

Az informatika robbanásszerű fejlődésével szinte minden munkahelyen és munkakörben megjelentek a számítógépek. A számítástechnikai ismeretek, a felhasználói programok használata mellett igen fontos, hogy megtanuljuk a billentyűzetről történő gyors adatbevitelt.
Ez a könyv abban segít, hogy megtanuljuk a tízujjas vakírást, a számítógép kezelésének legfontosabb mozdulatait, képesek legyünk összefüggő szövegek másolására és a gyakorlati életben szükséges feladatokkal is megismerkedjünk.
A könyv első része a billentyűzet elsajátítása. A tízujjas vakírás a billentyűzet kezelésének leghatékonyabb módja. Lényege, hogy az egyes billentyűket csak a meghatározott ujjakkal ütjük le, s közben nem a billentyűzetet, hanem a másolandó szöveget nézzük.
A könyv második része a gyakorlati életben nagyon fontos levelezési ismeretekkel foglalkozik. Ebben a részben megismerkedhetünk a leggyakrabban előforduló iratok, hivatalos levelek tartalmi és formai követelményeivel. Részletesen foglalkozunk az önéletrajzírással, a munkavállaláshoz szükséges különböző típusú önéletrajzokkal.
A harmadik részben formázási feladatok találhatók, melyben a szövegszerkesztési ismereteket gyakorolhatjuk.
A negyedik rész másolási szövegeket tartalmaz előgyakorlatokkal. Ezek a feladatok egyrészt a sebességfokozást, másrészt – változatos tartalmukkal – az ismeretterjesztést is szolgálják.
A könyvet azoknak ajánljuk, akik rövid idő alatt szeretnék elsajátítani a tízujjas vakírást, és szeretnének jártasságot szerezni a gépíráshoz kapcsolódó adminisztrációs munkákban is. A tanuláshoz kitartást és jó eredményeket kívánunk.
/ A könyv készítői /A Könyv Magyarul!


Letöltések Gépírás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gépírás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  78
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789631660159
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2119097 / 1060063  TAGS:
  Online Gépírás ebook, könyvet Gépírás FB2, Download Gépírás PDF , Download Gépírás MOBI, Online Gépírás könyvet, ingyenes letöltések Gépírás IPhone, Online könyvet Gépírás PDF, ingyenes Gépírás DJVU, ingyenes letöltések Gépírás TXT, letöltések Gépírás RTF, Online Gépírás FB2 , e-könyvet Gépírás letöltések TXT, ingyenes Gépírás letöltések könyvet, e-könyvet Gépírás download MOBI, letöltések Gépírás IPad, olvas Gépírás MOBI, olvas Gépírás DOC, ingyenes Gépírás AWZ, Download e-könyvet Gépírás iPad , ingyenes Gépírás DJVU, Download Gépírás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gépírás DVD, olvas Gépírás TXT, Book Gépírás letöltések DJVU, Gépírás letöltések könyvet ingyenes, Gépírás letöltések könyvet pdf ingyenes, Gépírás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gépírás pdf ingyenes, Gépírás letöltések könyvet epub ingyenes, Gépírás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply