Georgie és a csodaszérum


A nyolcéves Georgie egy napon egyedül marad zsémbes és kötekedő nagymamájával. Szülei a lelkére kötik, hogy ne rosszalkodjon, és ne felejtse el időben beadni a nagymama gyógyszerét. Georgie a maga logikájával úgy gondolja, egy gyógyszer arra van, hogy jobban legyen tőle az ember, a nagyi viszont ugyanolyan utálatos, mint addig, tehát a gyógyszere nyilván nem elég hatásos. Rögvest elhatározza, hogy majd ő kotyvaszt egy csodagyógyszert, amitől a nagyi meg fog gyógyulni, körbenéz tehát a házban és a ház körül, hogy miféle összetevőkből tudná ezt kikeverni. Amint elkészül, beadja a nagyinak a csodabalzsamot, melynek hatása azonban minden képzeletét felülmúlja…A Könyv Magyarul!


Letöltések Georgie és a csodaszérum ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Georgie és a csodaszérum ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9789632444918
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2565489 / 1139310
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Georgie és a csodaszérum ebook, könyvet Georgie és a csodaszérum FB2, Download Georgie és a csodaszérum PDF , Download Georgie és a csodaszérum MOBI, Online Georgie és a csodaszérum könyvet, ingyenes letöltések Georgie és a csodaszérum IPhone, Online könyvet Georgie és a csodaszérum PDF, ingyenes Georgie és a csodaszérum DJVU, ingyenes letöltések Georgie és a csodaszérum TXT, letöltések Georgie és a csodaszérum RTF, Online Georgie és a csodaszérum FB2 , e-könyvet Georgie és a csodaszérum letöltések TXT, ingyenes Georgie és a csodaszérum letöltések könyvet, e-könyvet Georgie és a csodaszérum download MOBI, letöltések Georgie és a csodaszérum IPad, olvas Georgie és a csodaszérum MOBI, olvas Georgie és a csodaszérum DOC, ingyenes Georgie és a csodaszérum AWZ, Download e-könyvet Georgie és a csodaszérum iPad , ingyenes Georgie és a csodaszérum DJVU, Download Georgie és a csodaszérum e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Georgie és a csodaszérum DVD, olvas Georgie és a csodaszérum TXT, Book Georgie és a csodaszérum letöltések DJVU, Georgie és a csodaszérum letöltések könyvet ingyenes, Georgie és a csodaszérum letöltések könyvet pdf ingyenes, Georgie és a csodaszérum pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Georgie és a csodaszérum pdf ingyenes, Georgie és a csodaszérum letöltések könyvet epub ingyenes, Georgie és a csodaszérum ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply