Genetika és egészség

Raskó István - Genetika és egészség

Hogyan szabályozza táplálkozásunk a génkifejeződést és a betegséghajlamot? Mik az őssejtek, és mire használhatjuk őket a gyógyításban? Hogy változtatja meg a bennünk élő mikrovilág a betegséghajlamunkat? Mi a hálózati medicina, és mi a jelentősége a gyógyszerfejlesztésben? Milyen genetikai alapon fejlesztett vakcinákkal küzdhetünk az új típusú fertőzések ellen? Hogyan befolyásolja a méhen belüli fejlődés a későbbi betegséghajlamunkat? Hogyan alkalmazhatjuk saját genetikai adataink megismerését az életminőség javításában? Van-e az őseink földrajzi eredetével összefüggő betegséghajlamunk? A ForrásPont könyvek sorozat új darabja, a Genetika és egészség érthető és logikus válaszokkal szolgál, határozott pontokat téve a kérdőjelek helyére. Az Akadémiai Kiadó új ismeretterjesztő sorozatának célja rövid, lényegre törő, közérthető, ugyanakkor a tudomány mai állását tükröző, megalapozott, kiegyensúlyozott és tárgyilagos áttekintést adni egy-egy tudományágról, részterületről vagy éppen aktuális kérdésről. A sorozat enciklopédikus jelleggel, a tudományok teljességét átfogó módon kíván egy-egy zsebkönyvbe sűrítve alapvető ismeretekkel szolgálni elsősorban a laikus olvasó számára. A kötetek hazai szakértő szerzői garanciát jelentenek a megbízható és naprakész tudásra, miközben a modern arculat és az egységes, könnyen áttekinthető belső szerkezet a mai olvasó igényeihez igazodik. A ForrásPont könyvek egyszerre támpont a tájékozódásban és kiindulópont az ismeretek elmélyítéséhez. Egy biztos pont korunk információözönében.A Könyv Magyarul!


Letöltések Genetika és egészség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Genetika és egészség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  148
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789630594899
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495083 / 1113432
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Genetika és egészség ebook, könyvet Genetika és egészség FB2, Download Genetika és egészség PDF , Download Genetika és egészség MOBI, Online Genetika és egészség könyvet, ingyenes letöltések Genetika és egészség IPhone, Online könyvet Genetika és egészség PDF, ingyenes Genetika és egészség DJVU, ingyenes letöltések Genetika és egészség TXT, letöltések Genetika és egészség RTF, Online Genetika és egészség FB2 , e-könyvet Genetika és egészség letöltések TXT, ingyenes Genetika és egészség letöltések könyvet, e-könyvet Genetika és egészség download MOBI, letöltések Genetika és egészség IPad, olvas Genetika és egészség MOBI, olvas Genetika és egészség DOC, ingyenes Genetika és egészség AWZ, Download e-könyvet Genetika és egészség iPad , ingyenes Genetika és egészség DJVU, Download Genetika és egészség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Genetika és egészség DVD, olvas Genetika és egészség TXT, Book Genetika és egészség letöltések DJVU, Genetika és egészség letöltések könyvet ingyenes, Genetika és egészség letöltések könyvet pdf ingyenes, Genetika és egészség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Genetika és egészség pdf ingyenes, Genetika és egészség letöltések könyvet epub ingyenes, Genetika és egészség ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply