Gének, gondolkodás, személyiség


Magas szülőknek csak magas gyermekei lehetnek? Lehet az, hogy alapvető biokémiai folyamatainkat tekintve kevéssé különbözünk a baktériumoktól, alig a muslincáktól és szinte egyáltalában nem a csimpánzoktól? Valóban a nevelésen múlik, hogy ki lesz társaságkedvelő, ki szorongó, ki félénk és ki agresszív – vagy ebben a gének is fontos szerepet játszanak? Vajon tényleg csak legfeljebb néhány molekulánk eltérésein múlik, hogy némelyikünk hajhássza az újdonságokat, mások legszívesebben csak elüldögélnének a szobában? Lehetséges, hogy a szomszédunk, akinek már a nagyapja is a mi nagyapánkkal gyerekeskedett, genetikailag jobban eltér tőlünk, mint egy zulu törzsfőnök? Öröklődhet-e a mélabú, a kíváncsiság vagy a kreativitás? A szülői nevelés hiányosságai vagy bizonyos gének tekinthetők felelősnek azért, ha valaki depresszióban, skizofréniában vagy autizmusban szenved? Mennyire vagyunk képesek arra, hogy öröklött adottságaink ellenében karcsúak legyünk, uralkodjunk indulatainkon és fejlesszük gondolkodásunk rugalmasságát? Ilyen és hasonló kérdésekre keresünk választ a könyv lapjain. A konkrét válaszokon túlmenően megismertetjük az olvasókat azokkal a genetikai elvekkel, szabályszerűségekkel, amelyek közel visznek egy-egy probléma megoldásához. A hazánkban hiánypótlónak szánt könyv számos kutató műhely együttműködésével született meg. Megírásával igyekszünk képet adni az érdeklődőknek azokról a forradalmi változásokról, amelyek az emberi elme és viselkedés területén mentek végbe a humángenetika elmúlt két évtizedes fejlődése során. Az emberi természet működése iránt érdeklődő olvasók tájékoztatása mellett szeretnénk hozzájárulni a pszichológusok, pszichológushallgatók képzéséhez és általában a humán tudományok bármilyen területén dolgozó szakemberek szemléletformálásához.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gének, gondolkodás, személyiség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gének, gondolkodás, személyiség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  720 gr
  ISBN:
  9789630592536
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232036 / 1086635  TAGS:
  Online Gének, gondolkodás, személyiség ebook, könyvet Gének, gondolkodás, személyiség FB2, Download Gének, gondolkodás, személyiség PDF , Download Gének, gondolkodás, személyiség MOBI, Online Gének, gondolkodás, személyiség könyvet, ingyenes letöltések Gének, gondolkodás, személyiség IPhone, Online könyvet Gének, gondolkodás, személyiség PDF, ingyenes Gének, gondolkodás, személyiség DJVU, ingyenes letöltések Gének, gondolkodás, személyiség TXT, letöltések Gének, gondolkodás, személyiség RTF, Online Gének, gondolkodás, személyiség FB2 , e-könyvet Gének, gondolkodás, személyiség letöltések TXT, ingyenes Gének, gondolkodás, személyiség letöltések könyvet, e-könyvet Gének, gondolkodás, személyiség download MOBI, letöltések Gének, gondolkodás, személyiség IPad, olvas Gének, gondolkodás, személyiség MOBI, olvas Gének, gondolkodás, személyiség DOC, ingyenes Gének, gondolkodás, személyiség AWZ, Download e-könyvet Gének, gondolkodás, személyiség iPad , ingyenes Gének, gondolkodás, személyiség DJVU, Download Gének, gondolkodás, személyiség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gének, gondolkodás, személyiség DVD, olvas Gének, gondolkodás, személyiség TXT, Book Gének, gondolkodás, személyiség letöltések DJVU, Gének, gondolkodás, személyiség letöltések könyvet ingyenes, Gének, gondolkodás, személyiség letöltések könyvet pdf ingyenes, Gének, gondolkodás, személyiség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gének, gondolkodás, személyiség pdf ingyenes, Gének, gondolkodás, személyiség letöltések könyvet epub ingyenes, Gének, gondolkodás, személyiség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply