Gellérthegy

Saly Noémi (Szerk.) - Gellérthegy

A Fekete Sas Kiadó által megalkotott "Budapesti kultúrtörténeti séták" című sorozat új kötetének témája a Gellérthegy. A sorozat első darabja az Andrássy út volt, a második pedig A régi pesti városfal mentén, mely utóbbit a Budapesti Városvédő Egyesülettel közös kiadásban jelentettük meg. A sorozat eddigi sikere is azt jelzi, hogy a fővárosnak szüksége van olyan helytörténeti, kulturális kiadványokra, amelyek élvezetes, könnyen befogadható, ugyanakkor szakmailag pontos és tartalmában gazdag módon, az olvasókat megérintve mutatja be Budapest múltját és jelenét.
A tíz szerző által írt, és Entz Géza, a Gellérthegyvédő Egyesület elnöke által írt előszóval ellátott könyv nem a szó szoros értelmében vett útikalauz, hanem kedvcsináló az olvasóknak és "kalandozóknak", érdeklődőknek és ínyenceknek, járókelőknek és turistáknak. A kötet elkészítésében természetvédelmi, kert- és tájépítészeti, régészeti szakemberek is részt vettek. A Gellérthegy fotósa – ahogy a többi köteté is – Surányi J. András. A sorozatot Fazakas István, a Fekete Sas Kiadó vezetője szerkeszti, a kötet szerkesztője Saly Noémi.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gellérthegy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gellérthegy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  271
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  342 gr
  ISBN:
  9786155568398
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699930 / 1166292
  Photo by:


  TAGS:
  Online Gellérthegy ebook, könyvet Gellérthegy FB2, Download Gellérthegy PDF , Download Gellérthegy MOBI, Online Gellérthegy könyvet, ingyenes letöltések Gellérthegy IPhone, Online könyvet Gellérthegy PDF, ingyenes Gellérthegy DJVU, ingyenes letöltések Gellérthegy TXT, letöltések Gellérthegy RTF, Online Gellérthegy FB2 , e-könyvet Gellérthegy letöltések TXT, ingyenes Gellérthegy letöltések könyvet, e-könyvet Gellérthegy download MOBI, letöltések Gellérthegy IPad, olvas Gellérthegy MOBI, olvas Gellérthegy DOC, ingyenes Gellérthegy AWZ, Download e-könyvet Gellérthegy iPad , ingyenes Gellérthegy DJVU, Download Gellérthegy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gellérthegy DVD, olvas Gellérthegy TXT, Book Gellérthegy letöltések DJVU, Gellérthegy letöltések könyvet ingyenes, Gellérthegy letöltések könyvet pdf ingyenes, Gellérthegy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gellérthegy pdf ingyenes, Gellérthegy letöltések könyvet epub ingyenes, Gellérthegy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply