Gazdasági ügyletek az interneten


A könyv célja, hogy bevezesse az olvasót az internetes gazdasági ügyletek világába, és példákon keresztül hozzásegítse e manapság igen népszerű és nélkülözhetetlen lehetőség minél mélyebb szintű elsajátításához.
A könyv tíz fejezetből áll.
Az első fejezetben a számítógép hálózatokkal és az Internettel foglalkozunk. Megismerkedünk a számítógép hálózatok tulajdonságaival, valamint a fontosabb Internet szolgáltatásokkal.
Az elektronikus üzletvitellel és annak rejtélyeivel a második fejezetben ismerkedhetünk meg.
Mivel már megismertük az elektronikus üzletvitelt, a harmadik fejezetben részletesebben megismerkedünk az elektronikus kereskedelemmel. A fejezet végén megtudjuk, minként lehet optimálisan megtervezni egy online boltot.
A negyedik fejezetben az elektronikus banki szolgáltatásokkal ismerkedünk meg és ezek alkalmazásával a mindennapi életben, és végigkövethetjük egy online banki rendszer objektum-orientált tervezését.
Az ötödik fejezetben az Interneten való tőzsdézéssel foglalkozunk.
Az online üzletvitel titkosítása nagyon fontos. Ezért a hatodik fejezet az elektronikus aláírásokkal foglalkozik.
Az internetes reklámozás különbözik a hagyományos médiától, ezért a hetedik fejezetben ezt a témakört mutatjuk be.
A XXI. században szinte mindenki rendelkezik mobiltelefonnal. Ezért nélkülözhetetlen a mobilkereskedelem bemutatása. Ezzel a nyolcadik fejezet foglalkozik.
Napjainkban igen elterjedt az elektronikus publikálás. Nagyon gyakoriak az elektronikus folyó?iratok, az elektronikus könyvek, a digitális könyvtárak stb…. Ezekkel a kilencedik fejezetben ismerkedhetünk meg.
A tizedik fejezet a tartalomkezelő rendszerekkel foglalkozik.
Végül nem marad más hátra, mint, hogy a fenti anyaghoz sok türelmet és kitartást kívánjunk az olvasónak!A Könyv Magyarul!


Letöltések Gazdasági ügyletek az interneten ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gazdasági ügyletek az interneten ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  273
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  414 gr
  ISBN:
  9789731141947
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2599607 / 1144543  TAGS:
  Online Gazdasági ügyletek az interneten ebook, könyvet Gazdasági ügyletek az interneten FB2, Download Gazdasági ügyletek az interneten PDF , Download Gazdasági ügyletek az interneten MOBI, Online Gazdasági ügyletek az interneten könyvet, ingyenes letöltések Gazdasági ügyletek az interneten IPhone, Online könyvet Gazdasági ügyletek az interneten PDF, ingyenes Gazdasági ügyletek az interneten DJVU, ingyenes letöltések Gazdasági ügyletek az interneten TXT, letöltések Gazdasági ügyletek az interneten RTF, Online Gazdasági ügyletek az interneten FB2 , e-könyvet Gazdasági ügyletek az interneten letöltések TXT, ingyenes Gazdasági ügyletek az interneten letöltések könyvet, e-könyvet Gazdasági ügyletek az interneten download MOBI, letöltések Gazdasági ügyletek az interneten IPad, olvas Gazdasági ügyletek az interneten MOBI, olvas Gazdasági ügyletek az interneten DOC, ingyenes Gazdasági ügyletek az interneten AWZ, Download e-könyvet Gazdasági ügyletek az interneten iPad , ingyenes Gazdasági ügyletek az interneten DJVU, Download Gazdasági ügyletek az interneten e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gazdasági ügyletek az interneten DVD, olvas Gazdasági ügyletek az interneten TXT, Book Gazdasági ügyletek az interneten letöltések DJVU, Gazdasági ügyletek az interneten letöltések könyvet ingyenes, Gazdasági ügyletek az interneten letöltések könyvet pdf ingyenes, Gazdasági ügyletek az interneten pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gazdasági ügyletek az interneten pdf ingyenes, Gazdasági ügyletek az interneten letöltések könyvet epub ingyenes, Gazdasági ügyletek az interneten ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply