Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály


A gazdasági-szolgáltatási szakmacsoport gazdasági környezetünk tantárgyának 10. osztályos tananyagát tartalmazza ez a kiadvány. A könyv felépítése a tantervi követelményeket tükrözi, és megvalósítja a szakmacsoportos alapozó ismeretek keretében kitűzött célokat, feladatokat és fejlesztési követelményeket. Életünk minden pillanatát gazdasági jelenségek folyamatos kereszttüzében éljük. Akarva, akaratlanul a gazdasági élet szereplői vagyunk, amikor munkaviszonyt létesítünk, céget alapítunk, adót fizetünk, vagy akár csak kenyeret vásárolunk. A kiadvány a gazdaság működésének, a gazdaság szereplőinek, a gazdasági gondolkodás alapjának megismerését szolgálja.
A 10. osztályos tananyag a vállalkozások világával, a pénzügyi ismeretekkel, a gazdálkodás személyi feltételeivel, a tevékenységek eredményének számbavételével és a külgazdasági kapcsolatokkal foglalkozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Műszaki Könyvkiadó
  Oldalak száma:
  142
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  0729000146982
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  SL#2103939346  TAGS:
  Online Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály ebook, könyvet Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály FB2, Download Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály PDF , Download Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály MOBI, Online Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály könyvet, ingyenes letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály IPhone, Online könyvet Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály PDF, ingyenes Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály DJVU, ingyenes letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály TXT, letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály RTF, Online Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály FB2 , e-könyvet Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály letöltések TXT, ingyenes Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály letöltések könyvet, e-könyvet Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály download MOBI, letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály IPad, olvas Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály MOBI, olvas Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály DOC, ingyenes Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály AWZ, Download e-könyvet Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály iPad , ingyenes Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály DJVU, Download Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály DVD, olvas Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály TXT, Book Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály letöltések DJVU, Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály letöltések könyvet ingyenes, Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály letöltések könyvet pdf ingyenes, Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály pdf ingyenes, Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály letöltések könyvet epub ingyenes, Gazdasági és jogi környezetünk II. – 10. osztály ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply