Gandhi

Aklan Anna Katalin (Összeáll.) - Gandhi

"A béke nem fegyveres összecsapásokból fog megszületni, hanem abból az igazságosságból, amit fegyvertelen nemzetek hoznak létre és élnek meg, minden nehézség ellenére is." Gandhi a globalizált világban: a gandhiánus elvek aktualitása címmel tudományos konferencia megrendezésére került sor 2008. december 1-3. között a Közép-Európai Egyetemen, egy hétnapos "India-ünnep" rendezvénysorozat keretében. A konferencia főszervezője a magyarországi Indiai Nagykövetség, a Közép-Európai Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Indoeurópai Nyelvtudományi Tanszéke, valamint a Kőrösi Csoma Társaság. A konferencia Mahatma Gandhi 1948-ban történt halálának hatvanadik évfordulójának emlékére került megrendezésre. A konferencia fő célja, hogy bebizonyítsa Gandhi filozófiájának és politikai elveinek aktualitását, és bemutassa, hogy Gandhi öröksége érvényes alternatíva a globalizációs problémák megoldására. Az erőszakmentes konfliktuskezelés és a passzív ellenállás választási lehetőséget nyújtanak a jelenleg egyre erősödő militarista tendenciákkal szemben. A szervezők a gazdasági és környezeti változásokra, valamint ezek gandhiánus megoldási javaslataira is kitekintéssel kívántak lenni. A kiadó ezzel a kétnyelvű kötettel szeretne emléket állítani Gandhinak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gandhi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gandhi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  KEMÉNY KÖTÉSBEN
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789639648395
  Nyelv:
  ANGOL – MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2198915 / 1051939  TAGS:
  Online Gandhi ebook, könyvet Gandhi FB2, Download Gandhi PDF , Download Gandhi MOBI, Online Gandhi könyvet, ingyenes letöltések Gandhi IPhone, Online könyvet Gandhi PDF, ingyenes Gandhi DJVU, ingyenes letöltések Gandhi TXT, letöltések Gandhi RTF, Online Gandhi FB2 , e-könyvet Gandhi letöltések TXT, ingyenes Gandhi letöltések könyvet, e-könyvet Gandhi download MOBI, letöltések Gandhi IPad, olvas Gandhi MOBI, olvas Gandhi DOC, ingyenes Gandhi AWZ, Download e-könyvet Gandhi iPad , ingyenes Gandhi DJVU, Download Gandhi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gandhi DVD, olvas Gandhi TXT, Book Gandhi letöltések DJVU, Gandhi letöltések könyvet ingyenes, Gandhi letöltések könyvet pdf ingyenes, Gandhi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gandhi pdf ingyenes, Gandhi letöltések könyvet epub ingyenes, Gandhi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply