Galilei, az antikrisztus


Korábbi köteteihez hasonlóan Michael White ezúttal is egy olyan személyiség arcképét rajzolja meg, aki a felvilágosodás előfutáraként kimagasló szerepet játszott a tudomány- és szellemtörténetben. Galilei a tudomány forradalmának kulcsfigurája volt, sokak szemében pedig olyan vértanú, akit eredményei és meggyőződése miatt ítélt el a katolikus egyház. Galilei, aki egy időben maga is papnak készült, az inkvizíció áldozataként végezte – beteg, vak öregemberként, aki utolsó napjait házi őrizetben töltötte, műveit betiltották, eszméit pedig az egész katolikus világban háttérbe szorították.
Michael White olyan korszak kontextusában vizsgálja Galilei munkásságát, amikor a vallási és tudományos felfogás veszedelmesen egybefonódott. Azt az utat, amely a Galilei elleni eretnekvádhoz vezetett, az ellenreformációval és a harmincéves háborúval a háttérben tárja elénk, és az elbeszélésből olyan történet kerekedik ki, amelyet összeesküvés és titkolózás szennyez be. Michal White azt is sejteti, hogy valójában Galileinek nem a kopernikuszi világképhez való ragaszkodása szúrta Róma szemét – sokkal veszedelmesebb gondolatokra bukkant, amelyek a katolicizmus alapjainak megrengetésével fenyegettek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Galilei, az antikrisztus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Galilei, az antikrisztus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Alexandra Kiadó
  Oldalak száma:
  416
  Kötés:
  cérnafűzött, keménytáblás
  Súly:
  579 gr
  ISBN:
  0579000422629
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  SL#2105167200  TAGS:
  Online Galilei, az antikrisztus ebook, könyvet Galilei, az antikrisztus FB2, Download Galilei, az antikrisztus PDF , Download Galilei, az antikrisztus MOBI, Online Galilei, az antikrisztus könyvet, ingyenes letöltések Galilei, az antikrisztus IPhone, Online könyvet Galilei, az antikrisztus PDF, ingyenes Galilei, az antikrisztus DJVU, ingyenes letöltések Galilei, az antikrisztus TXT, letöltések Galilei, az antikrisztus RTF, Online Galilei, az antikrisztus FB2 , e-könyvet Galilei, az antikrisztus letöltések TXT, ingyenes Galilei, az antikrisztus letöltések könyvet, e-könyvet Galilei, az antikrisztus download MOBI, letöltések Galilei, az antikrisztus IPad, olvas Galilei, az antikrisztus MOBI, olvas Galilei, az antikrisztus DOC, ingyenes Galilei, az antikrisztus AWZ, Download e-könyvet Galilei, az antikrisztus iPad , ingyenes Galilei, az antikrisztus DJVU, Download Galilei, az antikrisztus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Galilei, az antikrisztus DVD, olvas Galilei, az antikrisztus TXT, Book Galilei, az antikrisztus letöltések DJVU, Galilei, az antikrisztus letöltések könyvet ingyenes, Galilei, az antikrisztus letöltések könyvet pdf ingyenes, Galilei, az antikrisztus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Galilei, az antikrisztus pdf ingyenes, Galilei, az antikrisztus letöltések könyvet epub ingyenes, Galilei, az antikrisztus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply