Galateo, avagy az illemről


Giovanni Della Casa, beneventói érsek, a Velencei Köztársaság pápai nunciusa a 16. századi olasz irodalom, és ezen belül a petrarkista költészet egyik legjelentősebb alakja. Európai hírnevét azonban a halála után két évvel, 1558-ban megjelent Galateónak köszönheti.
A mű a legjobb boccacciói-firenzei nyelvi hagyományt folytatva születettt meg azzal a szándékkal, hogy – a helytelen modor szellemes, szarkasztikus felvázolása mellett – az udvariasság és a jólneveltség legfontosabb szabályaival és a helyes viselkedés időhöz, helyhez, körülményekhez szabott, ma is érvényes kritériumaival ismertesse meg az olvasót.
Az olasz reneszánsz értekezés-irodalom e sajátos gyögyszemének mindmáig ható népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy maga a mű címe a jólneveltség szinonimájává vált az olasz nyelvben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Galateo, avagy az illemről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Galateo, avagy az illemről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  108
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9639416827
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2056370 / 1000463  TAGS:
  Online Galateo, avagy az illemről ebook, könyvet Galateo, avagy az illemről FB2, Download Galateo, avagy az illemről PDF , Download Galateo, avagy az illemről MOBI, Online Galateo, avagy az illemről könyvet, ingyenes letöltések Galateo, avagy az illemről IPhone, Online könyvet Galateo, avagy az illemről PDF, ingyenes Galateo, avagy az illemről DJVU, ingyenes letöltések Galateo, avagy az illemről TXT, letöltések Galateo, avagy az illemről RTF, Online Galateo, avagy az illemről FB2 , e-könyvet Galateo, avagy az illemről letöltések TXT, ingyenes Galateo, avagy az illemről letöltések könyvet, e-könyvet Galateo, avagy az illemről download MOBI, letöltések Galateo, avagy az illemről IPad, olvas Galateo, avagy az illemről MOBI, olvas Galateo, avagy az illemről DOC, ingyenes Galateo, avagy az illemről AWZ, Download e-könyvet Galateo, avagy az illemről iPad , ingyenes Galateo, avagy az illemről DJVU, Download Galateo, avagy az illemről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Galateo, avagy az illemről DVD, olvas Galateo, avagy az illemről TXT, Book Galateo, avagy az illemről letöltések DJVU, Galateo, avagy az illemről letöltések könyvet ingyenes, Galateo, avagy az illemről letöltések könyvet pdf ingyenes, Galateo, avagy az illemről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Galateo, avagy az illemről pdf ingyenes, Galateo, avagy az illemről letöltések könyvet epub ingyenes, Galateo, avagy az illemről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply