Gabonakörök

Paul Fuller - Jenny Randles - Gabonakörök

Vajon ufók hozzák létre a gabonaköröket? A szerzők nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy leleplezzék a földönkívüliekről kialakult tévhitet új és megdöbbentő bizonyítékok közreadása révén, amelyek egy addig ismeretlen légköri jelenségre utalnak – a Meaden-örvény létére.
A könyv megkísérli racionálisan, a tudomány mai helyzete szerint megmagyarázni a nyugat-angliai füves réteken és gabonamezőkön időnként tapasztalható furcsa köröket. A jelenség Nyugat-Angliában évszázadok óta ismert. A szerzők a választ dr. Terence Meaden meteorológus örvénylés-elméletére építik.
A gabonakörök mesterséges képződményeknek tűnnek. Szimmetriájuk és szinte mérnöki pontossággal megszerkesztett formájuk láttán nehéz másra gondolni, mint hogy értelmes lények alkotásai. Mégis ezeknek a köröknek az eredete több mint valószínű, hogy földi.
A Meaden-örvénylés elmélete teljesen érthető és racionális alapokon nyugszik, a rejtély viszont megfejthetetlen. Mégpedig azért, mert ez a könyv is bármilyen mítoszromboló, egyúttal mítoszt is teremt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gabonakörök ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gabonakörök ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  11 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  355
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  963794057X
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1992
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Gabonakörök ebook, könyvet Gabonakörök FB2, Download Gabonakörök PDF , Download Gabonakörök MOBI, Online Gabonakörök könyvet, ingyenes letöltések Gabonakörök IPhone, Online könyvet Gabonakörök PDF, ingyenes Gabonakörök DJVU, ingyenes letöltések Gabonakörök TXT, letöltések Gabonakörök RTF, Online Gabonakörök FB2 , e-könyvet Gabonakörök letöltések TXT, ingyenes Gabonakörök letöltések könyvet, e-könyvet Gabonakörök download MOBI, letöltések Gabonakörök IPad, olvas Gabonakörök MOBI, olvas Gabonakörök DOC, ingyenes Gabonakörök AWZ, Download e-könyvet Gabonakörök iPad , ingyenes Gabonakörök DJVU, Download Gabonakörök e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gabonakörök DVD, olvas Gabonakörök TXT, Book Gabonakörök letöltések DJVU, Gabonakörök letöltések könyvet ingyenes, Gabonakörök letöltések könyvet pdf ingyenes, Gabonakörök pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gabonakörök pdf ingyenes, Gabonakörök letöltések könyvet epub ingyenes, Gabonakörök ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply