Fültől fülig


Sajkodi magányomban határoztam el, hogy a saját szórakoztatásomra írok egy regényt. Saját szórakoztatásnak azt nevezem, amikor írás közben az ember nem a képzeletbeli olvasót látja, nem érdeklik az elvárások, és eszébe sem jutnak azok, akik elzümmögik, mi a jó és mi a rossz. Írni például nagyon jó. Csak úgy írni pedig a világon a legjobb, éppen olyan, mint a céltalan csavargás. Vagyis kaland. A kaland pedig maga a szabadság. Szabadok a hősök, és szabad a szerző is. Az én szabadságom végeredménye a Fültől fülig című fürdőregény. Egy ideig játszottam a gondolattal, hogy megírom a folytatását, de hősöm, Skrabek, a babonás bérgyilkos, lebeszélt róla. Nem akarta, hogy a regényben kitörjön az első világháború. Rázta az orrom előtt a borotváját, és arról győzködött, hogy békeidőben nyugodtabban tud dolgozni. Az volt a munkája, hogy elvágja az ügyfelei nyakát.
Megállítottam neki az időt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fültől fülig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fültől fülig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789632276700
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2606726 / 1145983  TAGS:
  Online Fültől fülig ebook, könyvet Fültől fülig FB2, Download Fültől fülig PDF , Download Fültől fülig MOBI, Online Fültől fülig könyvet, ingyenes letöltések Fültől fülig IPhone, Online könyvet Fültől fülig PDF, ingyenes Fültől fülig DJVU, ingyenes letöltések Fültől fülig TXT, letöltések Fültől fülig RTF, Online Fültől fülig FB2 , e-könyvet Fültől fülig letöltések TXT, ingyenes Fültől fülig letöltések könyvet, e-könyvet Fültől fülig download MOBI, letöltések Fültől fülig IPad, olvas Fültől fülig MOBI, olvas Fültől fülig DOC, ingyenes Fültől fülig AWZ, Download e-könyvet Fültől fülig iPad , ingyenes Fültől fülig DJVU, Download Fültől fülig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fültől fülig DVD, olvas Fültől fülig TXT, Book Fültől fülig letöltések DJVU, Fültől fülig letöltések könyvet ingyenes, Fültől fülig letöltések könyvet pdf ingyenes, Fültől fülig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fültől fülig pdf ingyenes, Fültől fülig letöltések könyvet epub ingyenes, Fültől fülig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply