Frekvencia

Penney Peirce - Frekvencia

"Minden élőlényben van egy rész, amelyik önmagává szeretne kiteljesedni az ebihal békává, a hernyó pillangóvá, a megtépázott lélek teljes emberré. Ez a spiritualitás."- Ellen Bass.
Kaotikus, ám elképesztően termékeny korban élünk. Ahogy a nyugtalan állatok megérzik a közelgő földrengést, úgy érezzük mi is, hogy hatalmas változás van készülőben. Olyan átalakulás kezdetének vagyunk tanúi, amilyenre évezredek óta vagy talán még soha nem volt példa a Földön. Mind ugyanabban a cipőben járunk: most tanuljuk, hogyan kell alkalmazkodni a tudatosság magasabb frekvenciájához. Egy olyan világból, ahol megtanultuk, hogyan lehet okossággal és akaraterővel áthidalni a köztünk és a többi ember között tátongó állítólagos szakadékot és megszerezni, amire szükségünk van, most átlépünk egy másikba, ahol energiarezgéssel rendelkező lényekként szoros kölcsönhatásban állunk a többi vibráló, rezgő lénnyel. Magunk mögött hagyjuk az Információs Korszakot, és átlépünk az Intuíció Korába, amely komoly átalakulást jelent világszemléletünkben. A Frekvencia lapjain Penney Peirce bemutatja, hogyan hangolódjunk rá egyéni frekvenciánkra, és miként használjuk fel tudatosan ezt az energiát életünk megváltoztatására. Egyéni rezgésünk, alapfrekvenciánk az az energiafrekvencia, amely minden pillanatban jelen van a testünkben, az érzelmeinkben és az agyunkban, a legfontosabb rendelkezésünkre álló eszköz az ideális élet megteremtéséhez és élvezetéhez. Ha kihasználjuk egyéni rezgésünk erejét, nemcsak a tudásunkat mélyíthetjük el, hanem a félelmeinktől is megszabadulhatunk, szeretetteljesebbek lehetünk, jobb kapcsolatokat alakíthatunk ki másokkal, olyan életre tehetünk szert, amilyenre mindig is vágytunk, és felgyorsíthatjuk spirituális fejlődésünket. A Frekvencia megmutatja, energiaállapotunk módosításával hogyan terelhetjük jó irányba sorsunkat és élvezhetjük egy olyan élet gyümölcseit, amelyért keményen megdolgoztunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Frekvencia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Frekvencia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  374
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789635290628
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213144 / 1068777
  Translator:


  TAGS:
  Online Frekvencia ebook, könyvet Frekvencia FB2, Download Frekvencia PDF , Download Frekvencia MOBI, Online Frekvencia könyvet, ingyenes letöltések Frekvencia IPhone, Online könyvet Frekvencia PDF, ingyenes Frekvencia DJVU, ingyenes letöltések Frekvencia TXT, letöltések Frekvencia RTF, Online Frekvencia FB2 , e-könyvet Frekvencia letöltések TXT, ingyenes Frekvencia letöltések könyvet, e-könyvet Frekvencia download MOBI, letöltések Frekvencia IPad, olvas Frekvencia MOBI, olvas Frekvencia DOC, ingyenes Frekvencia AWZ, Download e-könyvet Frekvencia iPad , ingyenes Frekvencia DJVU, Download Frekvencia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Frekvencia DVD, olvas Frekvencia TXT, Book Frekvencia letöltések DJVU, Frekvencia letöltések könyvet ingyenes, Frekvencia letöltések könyvet pdf ingyenes, Frekvencia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Frekvencia pdf ingyenes, Frekvencia letöltések könyvet epub ingyenes, Frekvencia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply