Franny és Zooey

J. D. Salinger - Franny és Zooey

Salinger, aki 1951-ben megjelent első – és azóta is egyetlen – regényével, a Zabhegyező-vel vált kultikus íróvá a hatvanas években, később egy sor novellával bizonyította kimagasló írói kvalitásait. Az író Kilenc történet című novelláskötetének egyik darabjában – "Ilyenkor harap a banánhal" – kezdett bele az excentrikus Glass család történetébe; életműve további részében ennek kibontására vállalkozott. A Franny és Zooey két hosszabb történet egy testvérpárról. Franny, a végzős kollégista egy hétvégén barátjával találkozik, és az összeomlás határára kerül, annyira elégedetlen a fiúval, önmagával és általában az élettel. Bátyja, Zooey, a tévében szereplő színész ez után a katasztrofális hétvége után a maga érzékeny módján megpróbálja megvigasztalni, s ennek történetét bátyjuk, Buddy (Salinger alteregója) írja meg. A kötet a nagy virtuális Salinger-regény, a soha el nem készült Glass-krónika egyik mozaikja, amely utoljára több mint tíz éve jelent meg magyarul.A Könyv Magyarul!


Letöltések Franny és Zooey ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Franny és Zooey ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  267
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  238 gr
  ISBN:
  9789630797030
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2055718 / 1000279
  Translator:


  TAGS:
  Online Franny és Zooey ebook, könyvet Franny és Zooey FB2, Download Franny és Zooey PDF , Download Franny és Zooey MOBI, Online Franny és Zooey könyvet, ingyenes letöltések Franny és Zooey IPhone, Online könyvet Franny és Zooey PDF, ingyenes Franny és Zooey DJVU, ingyenes letöltések Franny és Zooey TXT, letöltések Franny és Zooey RTF, Online Franny és Zooey FB2 , e-könyvet Franny és Zooey letöltések TXT, ingyenes Franny és Zooey letöltések könyvet, e-könyvet Franny és Zooey download MOBI, letöltések Franny és Zooey IPad, olvas Franny és Zooey MOBI, olvas Franny és Zooey DOC, ingyenes Franny és Zooey AWZ, Download e-könyvet Franny és Zooey iPad , ingyenes Franny és Zooey DJVU, Download Franny és Zooey e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Franny és Zooey DVD, olvas Franny és Zooey TXT, Book Franny és Zooey letöltések DJVU, Franny és Zooey letöltések könyvet ingyenes, Franny és Zooey letöltések könyvet pdf ingyenes, Franny és Zooey pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Franny és Zooey pdf ingyenes, Franny és Zooey letöltések könyvet epub ingyenes, Franny és Zooey ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply