France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv


Sorozat:Tanuljunk nyelveket!
Tantárgy:Francia nyelv
Évfolyam:9.
A tankönyvjegyzéken szerepel.
A Nemzeti Tankönyvkiadó új 4 kötetes francia nyelvkönyvsorozatának 1. része, mely messzemenően figyelembe veszi a modern kommunikatív szemléletű nyelvoktatás és a magyar nyelvtanuló igényeit. Minden rész tankönyvből, munkafüzetből, hangkazettából és tanári kézikönyvből áll. Az első rész , a France-Euro-Express 1 tankönyvében a leckék alappárbeszédein kívül rengeteg, a végtelenségig variálható mikropárbeszéd és szerepjáték fejleszti a kommunikációs készséget, másrészt nagy hangsúlyt kap a kontrasztivitás, tehát mindazok a jelenségek, amelyek a magyar nyelvtanulóknak problémát okoznak. A nyelvtant röviden, lényegre törően tárgyalja, hosszas magyarázat helyett inkább táblázatok és frappáns példamondatok világítják meg a bonyolultabb pontokat. Gazdag civilizációs anyag és nyelvi játékok teszik teljessé az anyagot. Változatos feladatokat találunk mind a tankönyvben, mind a munkafüzetben, az előbbiek inkább a szóbeli, az utóbbiak pedig inkább az írásbeli készségek gyakoroltatását célozzák, természetesen nem kizárólagos jelleggel. Mindkét szerző a Magyarországi Francia Intézet nyelvtanára. A könyv előnyére válik, hogy az egyik szerző magyar, a másik francia, hiszen ez biztosíték egyrészt arra, hogy valóban élő francia nyelven íródott, a francia nyelv és kultúra valóban mélyreható ismeretével, másrészt arra, hogy a magyar viszonyokat és összehasonlítási alapokat is maximálisan figyelembe veszi. Egyébként maga a francia szerző is közel 20 éve él és tanít nálunk, tehát ő is jól ismeri a magyar viszonyokat és mindazokat a problémákat, melyek gondot okozhatnak a magyar nyelvtanulóknak.
Mind a tankönyvet, mind a munkafüzetet Kopper Ákos szellemes rajzai illusztrálják.
Az oktatócsomag fontos kiegészítője a 2×60 perces hangkazetta. Az első kazettán a könyv 15 leckéjének párbeszédei szerepelnek, továbbá a munkafüzet végén található tíz dal, a második kazettán pedig a könyv beszédértési gyakorlatai.
A tanári kézikönyv nagy segítséget jelent majd az új oktatócsomag tanításához. Az első részben a tankönyv és munkafüzet fejezeteinek általános feldolgozási javaslata található magyarul, a másodikban pedig az egyes leckék problémásabb pontjai, a kazetta szövegértési gyakorlatainak szövegkönyve, a munkafüzet keresztrejtvényeinek és egyéb játékos feladatainak megoldása, továbbá részletesen tárgyalja a fonetikát, a problémásabb nyelvtani pontokat és a civilizációs anyagot.A Könyv Magyarul!


Letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
  Number of Pages:
  144
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  469 gr
  ISBN:
  0659000455367
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  SL#2104078044  TAGS:
  Online France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv ebook, könyvet France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv FB2, Download France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv PDF , Download France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv MOBI, Online France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv könyvet, ingyenes letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv IPhone, Online könyvet France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv PDF, ingyenes France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv DJVU, ingyenes letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv TXT, letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv RTF, Online France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv FB2 , e-könyvet France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv letöltések TXT, ingyenes France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv letöltések könyvet, e-könyvet France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv download MOBI, letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv IPad, olvas France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv MOBI, olvas France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv DOC, ingyenes France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv AWZ, Download e-könyvet France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv iPad , ingyenes France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv DJVU, Download France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv DVD, olvas France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv TXT, Book France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv letöltések DJVU, France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv letöltések könyvet ingyenes, France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv pdf ingyenes, France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv letöltések könyvet epub ingyenes, France-Euro-Express 1. Nouveau Francia nyelvkönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply