Fortepan

Rakovszky Zsuzsa - Fortepan

Rakovszky Zsuzsának sok év elteltével jelenik meg új verseskötete. A Fortepan magját a világhálón lévő régi fényképekből kiinduló versek adják. Egykorvolt történetek elevenednek meg, örökkévalóságba dermedt alakok mozdulnak meg nyelvet kap a létezés megannyi titka. A Rakovszky-világ különleges körfolyosó, egymásból nyíló és még inkább egymásba záródó terekkel: tragikus monológok, képleírások, tárgyak árnyékai. Konkrét időpontok és helyszínrészletek. És a hang, ami hagyja, hogy szerteszaladjon a történet, majd egy pillanattal később visszafogja magát, egybe rántja az egészet. Ebből születik az a sajátos ritmus, amiben váltakozik a balladai ráolvasás üteme és a katatón létérzékelés egyhangúsága. Rakovszky verseit olvasva saját lehetséges személyiségeinkkel is találkozunk; saját arcaink rajzolódnak ki a sorok mögött.


Ez a könyv Winkler Nóra polcára is felkerült, olvassa el ajánlóját!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fortepan ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fortepan ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  72
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  158 gr
  ISBN:
  9789631432558
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2619442 / 1147623  TAGS:
  Online Fortepan ebook, könyvet Fortepan FB2, Download Fortepan PDF , Download Fortepan MOBI, Online Fortepan könyvet, ingyenes letöltések Fortepan IPhone, Online könyvet Fortepan PDF, ingyenes Fortepan DJVU, ingyenes letöltések Fortepan TXT, letöltések Fortepan RTF, Online Fortepan FB2 , e-könyvet Fortepan letöltések TXT, ingyenes Fortepan letöltések könyvet, e-könyvet Fortepan download MOBI, letöltések Fortepan IPad, olvas Fortepan MOBI, olvas Fortepan DOC, ingyenes Fortepan AWZ, Download e-könyvet Fortepan iPad , ingyenes Fortepan DJVU, Download Fortepan e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fortepan DVD, olvas Fortepan TXT, Book Fortepan letöltések DJVU, Fortepan letöltések könyvet ingyenes, Fortepan letöltések könyvet pdf ingyenes, Fortepan pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fortepan pdf ingyenes, Fortepan letöltések könyvet epub ingyenes, Fortepan ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply