Formális módszerek az informatikában

Pataricza András (Szerk.) - Formális módszerek az informatikában

A kötet azokat a legfontosabb matematikai szabatosságot lehetővé tevő modellezési eszközöket mutatja be, amelyek a mind bonyolultabbá váló informatikai rendszerek tervezése, analízise és ellenőrzése során a mai információtechnikai gyakorlatban is mind nagyobb szerepet játszanak. A könyv egységes szerkezetben tárgyalja a formális verifikáció és validáció céljait szolgáló legfontosabb modellezési eszközöket és matematikai paradigmákat. A formális modellezés és ellenőrzés alapvető fogalmait és módszereit a Petri-hálókon keresztül vezeti be. A rendszerek helyességének bizonyításában kulcsszerepet játszó követelményanalízist a temporális logikák példáján keresztül illusztrálja. Bemutatja a gyakorlatban használatos legfontosabb olyan modellezési technikákat, mint az állapottérképek, adatfolyamhálók és absztrakt állapotgépek. A modellezési nyelvek tervezési módszerei közül szerepel a metamodellezés és a gráf-transzformáció.
A kötet szerzői a Budapesti Műszaki Egyetem oktatói, akik a könyvet a műszaki informatikus alapképzésben jegyzetként is használják, ugyanakkor igyekeznek a gyakorló informatikusok számára is érthető és hasznosítható ismereteket nyújtani.A Könyv Magyarul!


Letöltések Formális módszerek az informatikában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Formális módszerek az informatikában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  312
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789639548909
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2092289 / 1011508
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Formális módszerek az informatikában ebook, könyvet Formális módszerek az informatikában FB2, Download Formális módszerek az informatikában PDF , Download Formális módszerek az informatikában MOBI, Online Formális módszerek az informatikában könyvet, ingyenes letöltések Formális módszerek az informatikában IPhone, Online könyvet Formális módszerek az informatikában PDF, ingyenes Formális módszerek az informatikában DJVU, ingyenes letöltések Formális módszerek az informatikában TXT, letöltések Formális módszerek az informatikában RTF, Online Formális módszerek az informatikában FB2 , e-könyvet Formális módszerek az informatikában letöltések TXT, ingyenes Formális módszerek az informatikában letöltések könyvet, e-könyvet Formális módszerek az informatikában download MOBI, letöltések Formális módszerek az informatikában IPad, olvas Formális módszerek az informatikában MOBI, olvas Formális módszerek az informatikában DOC, ingyenes Formális módszerek az informatikában AWZ, Download e-könyvet Formális módszerek az informatikában iPad , ingyenes Formális módszerek az informatikában DJVU, Download Formális módszerek az informatikában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Formális módszerek az informatikában DVD, olvas Formális módszerek az informatikában TXT, Book Formális módszerek az informatikában letöltések DJVU, Formális módszerek az informatikában letöltések könyvet ingyenes, Formális módszerek az informatikában letöltések könyvet pdf ingyenes, Formális módszerek az informatikában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Formális módszerek az informatikában pdf ingyenes, Formális módszerek az informatikában letöltések könyvet epub ingyenes, Formális módszerek az informatikában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply