Fölszállott a páva


Kinek ne lennének felejthetetlen élményei a nyári tábortűz melletti közös éneklésekről? Mikor pattog a parázsló tűz, kicsit már hűvösbe fordul az este, ezért takaró kerül a vállakra, majd a történetekből kifogyva előkerül egy furulya vagy gitár, és megszólalnak a hangszer első hangjai.

Miért válik olyan meghatározó élménnyé a magyar ember életében a közös népdaléneklés? Mert mindnyájunk szívébe, ősi tudatába beivódva mélyen ott vannak a dallamfoszlányok. Szegényebb, érzelmileg sivárabb életet él, kinek nincs része az ősi magyar zene adta közösségi élményekben.

A magyar nyelv mellett a népdal az, mely a világ magyarságát összetartja. Meghatottan hallgatjuk, hogy távolba szakadt hazánk fiai, unokái, kik csak keveset – talán csak néhány szót, mondatot – tudnak a magyar nyelvből, büszkén és örömmel, kicsit idegen akcentussal éneklik némelyik népdalunkat, ezzel is jelezve és vállalva, hogy a magyarság családjához tartozónak érzik magukat.

A TINTA Könyvkiadó azzal a nemes szándékkal adja közre nyomtatásban a Fölszállott a páva című, 111 magyar népdalt tartalmazó gyűjteményét, hogy segítséget nyújtson a népdalok tanulásához, közös énekléséhez. Bízunk benne, hogy kiadványunkkal hozzájárulhatunk a magyar népdalkincs megőrzéséhez és mind szélesebb körű terjesztéséhez.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fölszállott a páva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fölszállott a páva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  121
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789634090472
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694899 / 1164025  TAGS:
  Online Fölszállott a páva ebook, könyvet Fölszállott a páva FB2, Download Fölszállott a páva PDF , Download Fölszállott a páva MOBI, Online Fölszállott a páva könyvet, ingyenes letöltések Fölszállott a páva IPhone, Online könyvet Fölszállott a páva PDF, ingyenes Fölszállott a páva DJVU, ingyenes letöltések Fölszállott a páva TXT, letöltések Fölszállott a páva RTF, Online Fölszállott a páva FB2 , e-könyvet Fölszállott a páva letöltések TXT, ingyenes Fölszállott a páva letöltések könyvet, e-könyvet Fölszállott a páva download MOBI, letöltések Fölszállott a páva IPad, olvas Fölszállott a páva MOBI, olvas Fölszállott a páva DOC, ingyenes Fölszállott a páva AWZ, Download e-könyvet Fölszállott a páva iPad , ingyenes Fölszállott a páva DJVU, Download Fölszállott a páva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fölszállott a páva DVD, olvas Fölszállott a páva TXT, Book Fölszállott a páva letöltések DJVU, Fölszállott a páva letöltések könyvet ingyenes, Fölszállott a páva letöltések könyvet pdf ingyenes, Fölszállott a páva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fölszállott a páva pdf ingyenes, Fölszállott a páva letöltések könyvet epub ingyenes, Fölszállott a páva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply