Földobott kő?

Muraközy László (Szerk.) - Földobott kő?

Könyvünk az Akadémiai Kiadó Gazdaságpolitikai kerekasztal sorozatának immár az ötödik kötete. A sorozat 2011-ben Akadémiai Nívódíjban részesült. Az első könyv, Fecseg a felszín és hallgat a mély címmel, azt vizsgálta, hogyan siklott ki a magyar rendszerváltás sokat ígérő folyamata a kétezres évek elejére. A második kötet A jelen a jövő múltja címmel előre tekintett, a lehetséges utakat, pályákat kereste és vázolta fel, illetve az előrehaladást gátló "csapdákat", elkerülendő zsákutcákat elemezte. A harmadik kötet Válságban és válság nélkül címmel a nemzetközi pénzügyi vihar körülményeit is mérlegelve jelezte, hogy Magyarország tovább sodródik az európai főáramlattól való lemaradás felé. A negyedik könyv, 20 év múlva. Vissza a jövőbe címmel, az elmúlt két évtized tanulságai alapján, az előttünk álló lehetőségeket és követendő irányokat elemezte. Jelen kötetünk továbblépett Magyarország helyzetének és a hazánknak irányadó és meghatározó európai környezet elemzésében. Benczes István, Csaba László, Győrffy Dóra, Muraközy László, valamint a Király Júlia-Banai Ádám, Tóth István György-Keller Ádám és Török Ádám-Kovács Bernadett szerzőpárosok most is hosszabb távú közelítésben, történelmi és nemzetközi összefüggéseibe helyezve elemzik Magyarország helyzetét, tárják fel a gazdaság, a társadalom, a gazdaságpolitika különböző rétegeit, ahogyan ezt a Tények és tendenciák a 21. században alcím is jelzi.A Könyv Magyarul!


Letöltések Földobott kő? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Földobott kő? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  338
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789630592116
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228403 / 1082919
  Series:


  TAGS:
  Online Földobott kő? ebook, könyvet Földobott kő? FB2, Download Földobott kő? PDF , Download Földobott kő? MOBI, Online Földobott kő? könyvet, ingyenes letöltések Földobott kő? IPhone, Online könyvet Földobott kő? PDF, ingyenes Földobott kő? DJVU, ingyenes letöltések Földobott kő? TXT, letöltések Földobott kő? RTF, Online Földobott kő? FB2 , e-könyvet Földobott kő? letöltések TXT, ingyenes Földobott kő? letöltések könyvet, e-könyvet Földobott kő? download MOBI, letöltések Földobott kő? IPad, olvas Földobott kő? MOBI, olvas Földobott kő? DOC, ingyenes Földobott kő? AWZ, Download e-könyvet Földobott kő? iPad , ingyenes Földobott kő? DJVU, Download Földobott kő? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Földobott kő? DVD, olvas Földobott kő? TXT, Book Földobott kő? letöltések DJVU, Földobott kő? letöltések könyvet ingyenes, Földobott kő? letöltések könyvet pdf ingyenes, Földobott kő? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Földobott kő? pdf ingyenes, Földobott kő? letöltések könyvet epub ingyenes, Földobott kő? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply