Föl a fejjel!


Nincs küzdelem győztes és vesztes nélkül. A harc már csak ilyen. Ebből következik, hogy ha azért kerülöd a versenyhelyzetet, mert félsz, hogy alulmaradsz, minden bizonnyal kisebbrendűségi érzéssel küszködsz. Ha nem tudsz beállni a játékba és kockáztatni, hogy nem nyersz, nyilván azt hiszed, minden emberi értéked elvesztése a tét.
Vannak, akik ezért nem ismerkednek. Mi lesz, ha elutasításba ütköznek? Vagy ezért nem járnak társaságba. Van olyan a ruhájuk, mint a többieké? Tudnak-e eleget valamely témáról ahhoz, hogy részt vegyenek a beszélgetésben?
Attól való félelmükben, hogy mit gondol róluk a világ, milliók fosztják meg magukat egy sor érdekes tapasztalattól és örömtől, csak mert megbénítja őket a tudat, hogy a versenyben lelepleződhetnek a gyengeségeik.
Ezek az emberek túl komolyan veszik az életet. Meg kell tanulniuk lazítani, és élvezni a cselekvés örömét.

Mindannyian féltünk már attól, hogy megszól a szomszéd, kinevetnek a kollégáink, nyakunkra nő a gyerekünk, elhagy, akit szeretünk. Félelmünkben aztán hibát hibára halmozva rendszerint sikerül is elérnünk, hogy legsúlyosabb aggodalmaink jogosnak bizonyuljanak.
Ha megtanulnánk önmagunk szüntelen bírálgatása nélkül élni, sokkal könnyebben viselnénk az élet valódi terheit. Paul Hauck, a Hétköznapi pszichológia sorozat több sikeres kötetének Így szeress, hogy szeressenek!, A féltékenység, Légy jó önmagadhoz! szerzője meggyőz arról, hogy minden viselkedésformánkat tanultuk, s ha nem válik be, csakis rajtunk áll, hogy változtassunk rajta.

Hogyan ítéld meg magad? Sehogy. Fogadd el magad.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Föl a fejjel! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Föl a fejjel! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  144 gr
  ISBN:
  9789633552322
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2677849 / 1154929
  Series:


  TAGS:
  Online Föl a fejjel! ebook, könyvet Föl a fejjel! FB2, Download Föl a fejjel! PDF , Download Föl a fejjel! MOBI, Online Föl a fejjel! könyvet, ingyenes letöltések Föl a fejjel! IPhone, Online könyvet Föl a fejjel! PDF, ingyenes Föl a fejjel! DJVU, ingyenes letöltések Föl a fejjel! TXT, letöltések Föl a fejjel! RTF, Online Föl a fejjel! FB2 , e-könyvet Föl a fejjel! letöltések TXT, ingyenes Föl a fejjel! letöltések könyvet, e-könyvet Föl a fejjel! download MOBI, letöltések Föl a fejjel! IPad, olvas Föl a fejjel! MOBI, olvas Föl a fejjel! DOC, ingyenes Föl a fejjel! AWZ, Download e-könyvet Föl a fejjel! iPad , ingyenes Föl a fejjel! DJVU, Download Föl a fejjel! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Föl a fejjel! DVD, olvas Föl a fejjel! TXT, Book Föl a fejjel! letöltések DJVU, Föl a fejjel! letöltések könyvet ingyenes, Föl a fejjel! letöltések könyvet pdf ingyenes, Föl a fejjel! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Föl a fejjel! pdf ingyenes, Föl a fejjel! letöltések könyvet epub ingyenes, Föl a fejjel! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply