Fodrász és főnemes

P. G. Wodehouse - Fodrász és főnemes

Anthony, Droitwich ötödik grófja, kastélyának rózsakertjében eljegyezi Violet Waddingtont, egy amerikai levespor-gyártó milliomos egyetlen leányát. Az örömteli esemény napján azonban megjelenik a kastélyban Mrs. Price, Tony egykori dajkája, méghozzá fia, a londoni fodrászat-tulajdonos társaságában. A Droitwich család története titkot rejteget, és ezt Mrs. Price nyilvánosságra is hozza. így nemcsak Tony és Violet esküvője kerül veszélybe, de az arisztokrata család élete is fenekestül felfordul, sőt a londoni borbély kénytelen lesz lovaglóleckéket venni.

Aggodalomra mindazonáltal semmi ok. Az angol humoros próza mestere ezúttal is briliáns módon szövi a szálakat, és sok mulatságos esemény után (majdnem) minden (majdnem) mindenki megelégedésére rendeződik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Fodrász és főnemes ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fodrász és főnemes ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  168 gr
  ISBN:
  9789634320197
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692231 / 1162154
  Translator:


  TAGS:
  Online Fodrász és főnemes ebook, könyvet Fodrász és főnemes FB2, Download Fodrász és főnemes PDF , Download Fodrász és főnemes MOBI, Online Fodrász és főnemes könyvet, ingyenes letöltések Fodrász és főnemes IPhone, Online könyvet Fodrász és főnemes PDF, ingyenes Fodrász és főnemes DJVU, ingyenes letöltések Fodrász és főnemes TXT, letöltések Fodrász és főnemes RTF, Online Fodrász és főnemes FB2 , e-könyvet Fodrász és főnemes letöltések TXT, ingyenes Fodrász és főnemes letöltések könyvet, e-könyvet Fodrász és főnemes download MOBI, letöltések Fodrász és főnemes IPad, olvas Fodrász és főnemes MOBI, olvas Fodrász és főnemes DOC, ingyenes Fodrász és főnemes AWZ, Download e-könyvet Fodrász és főnemes iPad , ingyenes Fodrász és főnemes DJVU, Download Fodrász és főnemes e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fodrász és főnemes DVD, olvas Fodrász és főnemes TXT, Book Fodrász és főnemes letöltések DJVU, Fodrász és főnemes letöltések könyvet ingyenes, Fodrász és főnemes letöltések könyvet pdf ingyenes, Fodrász és főnemes pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fodrász és főnemes pdf ingyenes, Fodrász és főnemes letöltések könyvet epub ingyenes, Fodrász és főnemes ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply