Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz

Balogh Magdolna - Focipálya - Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz

Szereted a focit? Most Te lehetsz csapatod edzője, kapitánya, minden játékosa! Kitartó munkád eredményeként e kis füzet segítségével elkészítheted saját gombfocipályádat. Miközben a pályán dolgozol, újabb és újabb feladatokat kapsz. Szükség lesz minden tudásodra, amit matematikaórán elsajátítottál, és persze a kézügyességedre meg a fantáziádra. Sok mindent megtudhatsz így a stadionokról és a fociról.
A PILÓTA sorozat Focipálya című eleme a matematikai-logikai kompetenciaterülethez kapcsolódik, a mérés és a kerület-, területszámítás gyakorlásának eszköze. A fejlesztőfüzet feladatai a futball témaköréhez kapcsolódnak. A gyakorló a matematikaórákon szerzett ismereteket mindennapi élethelyzetekhez kapcsolja. A megoldás nehézségi fokát a feladat sorszáma melletti jelölés mutatja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  16
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  50 gr
  ISBN:
  9789631962758
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2204776 / 1060253
  Series:


  TAGS:
  Online Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz ebook, könyvet Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz FB2, Download Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz PDF , Download Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz MOBI, Online Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz könyvet, ingyenes letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz IPhone, Online könyvet Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz PDF, ingyenes Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz DJVU, ingyenes letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz TXT, letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz RTF, Online Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz FB2 , e-könyvet Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz letöltések TXT, ingyenes Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz letöltések könyvet, e-könyvet Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz download MOBI, letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz IPad, olvas Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz MOBI, olvas Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz DOC, ingyenes Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz AWZ, Download e-könyvet Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz iPad , ingyenes Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz DJVU, Download Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz DVD, olvas Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz TXT, Book Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz letöltések DJVU, Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz letöltések könyvet ingyenes, Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz pdf ingyenes, Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz letöltések könyvet epub ingyenes, Focipálya – Matematikai gyakorló a méréshez és a kerület-, területszámításhoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply