Fő a pléhpofa, Jeeves!

P. G. Wodehouse - Fő a pléhpofa, Jeeves!

Amikor híre fut, hogy Madeline Bassett jegyben jár Gussie Fink-Nottle-lal, Bertie Wooster megkönnyebbülése határtalan. Ámde midőn Madeline megpróbál vegetáriánust csinálni Gussie-ból, az önfenntartási ösztön Bertie-t arra kényszeríti, hogy újabb könnyfakasztóan mulatságos küldetésbe induljon a zseniális Jeevesszel Sir Watkyn Bassett rezidenciájába, Totleigh Towersba. A regényben ismét találkozhatunk ismert hősünkkel, Plankkel, az Afrika-utazóval, aki ezúttal rögbicsapatot szervez; megcsodálhatjuk Gikszer Pinker tiszteletes félelmetes bal horgát; újból élvezhetjük a mozgalmas életet élő, dörgő hangú Dahlia néni társaságát, aki soha nem riad vissza egy kis simlisségtől, és megtudhatjuk, micsoda hallatlan vonzerővel bír a vesepástétommal töltött hideg sült.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789635396931
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2055939 / 1061495
  Series:


  TAGS:
  Online Fő a pléhpofa, Jeeves! ebook, könyvet Fő a pléhpofa, Jeeves! FB2, Download Fő a pléhpofa, Jeeves! PDF , Download Fő a pléhpofa, Jeeves! MOBI, Online Fő a pléhpofa, Jeeves! könyvet, ingyenes letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! IPhone, Online könyvet Fő a pléhpofa, Jeeves! PDF, ingyenes Fő a pléhpofa, Jeeves! DJVU, ingyenes letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! TXT, letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! RTF, Online Fő a pléhpofa, Jeeves! FB2 , e-könyvet Fő a pléhpofa, Jeeves! letöltések TXT, ingyenes Fő a pléhpofa, Jeeves! letöltések könyvet, e-könyvet Fő a pléhpofa, Jeeves! download MOBI, letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! IPad, olvas Fő a pléhpofa, Jeeves! MOBI, olvas Fő a pléhpofa, Jeeves! DOC, ingyenes Fő a pléhpofa, Jeeves! AWZ, Download e-könyvet Fő a pléhpofa, Jeeves! iPad , ingyenes Fő a pléhpofa, Jeeves! DJVU, Download Fő a pléhpofa, Jeeves! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fő a pléhpofa, Jeeves! DVD, olvas Fő a pléhpofa, Jeeves! TXT, Book Fő a pléhpofa, Jeeves! letöltések DJVU, Fő a pléhpofa, Jeeves! letöltések könyvet ingyenes, Fő a pléhpofa, Jeeves! letöltések könyvet pdf ingyenes, Fő a pléhpofa, Jeeves! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fő a pléhpofa, Jeeves! pdf ingyenes, Fő a pléhpofa, Jeeves! letöltések könyvet epub ingyenes, Fő a pléhpofa, Jeeves! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply