Flashforward – A jövő emlékei


Fizikusok. Kutatók. Eredetileg csak egy elmélet igazolását keresték. Bizonyítékot egy hipotetikus részecske valódi létezésére. Az események azonban kicsúsztak a kezük közül. Két percre valamennyi ember a földön eszméletét veszti, és ez alatt a két perc alatt bepillanthat a jövőjébe. Akár kellemes dolog, amit ott lát, akár kellemetlen, választania kell: elfogadja a látomásokat valóságnak, és aláveti magát a sorsának, vagy harcba száll ellene, hogy változtasson az elkövetkezendő eseményeken. A két kutatónak sincsen könnyű dolga, mert jövőemlékeikből nemcsak az derült ki, hogy közös szerelmük melyiküket választja, hanem az is, hogy egyikükre korai halál vár. Vajon kijátszható-e a végzet, vagy minden, amit láttak, kérlelhetetlenül valóra válik? A kanadai sztárszerző Aurora-díjas regényéből időközben sikeres tévésorozat készült, amellyel már a hazai nézők is megismerkedhettek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Flashforward – A jövő emlékei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Flashforward – A jövő emlékei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789639828452
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210229 / 1066406
  Series:


  TAGS:
  Online Flashforward – A jövő emlékei ebook, könyvet Flashforward – A jövő emlékei FB2, Download Flashforward – A jövő emlékei PDF , Download Flashforward – A jövő emlékei MOBI, Online Flashforward – A jövő emlékei könyvet, ingyenes letöltések Flashforward – A jövő emlékei IPhone, Online könyvet Flashforward – A jövő emlékei PDF, ingyenes Flashforward – A jövő emlékei DJVU, ingyenes letöltések Flashforward – A jövő emlékei TXT, letöltések Flashforward – A jövő emlékei RTF, Online Flashforward – A jövő emlékei FB2 , e-könyvet Flashforward – A jövő emlékei letöltések TXT, ingyenes Flashforward – A jövő emlékei letöltések könyvet, e-könyvet Flashforward – A jövő emlékei download MOBI, letöltések Flashforward – A jövő emlékei IPad, olvas Flashforward – A jövő emlékei MOBI, olvas Flashforward – A jövő emlékei DOC, ingyenes Flashforward – A jövő emlékei AWZ, Download e-könyvet Flashforward – A jövő emlékei iPad , ingyenes Flashforward – A jövő emlékei DJVU, Download Flashforward – A jövő emlékei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Flashforward – A jövő emlékei DVD, olvas Flashforward – A jövő emlékei TXT, Book Flashforward – A jövő emlékei letöltések DJVU, Flashforward – A jövő emlékei letöltések könyvet ingyenes, Flashforward – A jövő emlékei letöltések könyvet pdf ingyenes, Flashforward – A jövő emlékei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Flashforward – A jövő emlékei pdf ingyenes, Flashforward – A jövő emlékei letöltések könyvet epub ingyenes, Flashforward – A jövő emlékei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply