Finnugor regék és mondák


E kötet a finnugor népek folklórjából válogat. A másfél száz történetből megismerjük e népek életének színterét, természeti, földrajzi környezetüket, egykori életmódjukat, szokásaikat és viszontagságaikat, melyeket többüknél írásos följegyzések, krónikák egyáltalán nem rögzítettek. A történelmi forrást így kizárólag a népi emlékezet, a mondák és a mondatöredékek jelentik. S ahogy fokozatosan az ismeretlenbol ismerőssé, majd ismertté válik előttünk nyelvrokonaink világa, pontosabban e világnak az az apró szöglete, amelyet a monda megvilágít, úgy válhat szilárd meggyőződésünkké, hogy amit ezek a többnyire apró töredék népek szellemiekben létrehoztak, arra a legnagyobbak is büszkék lehetnének.A Könyv Magyarul!


Letöltések Finnugor regék és mondák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Finnugor regék és mondák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  426
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789631179514
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2157133 / 1034988  TAGS:
  Online Finnugor regék és mondák ebook, könyvet Finnugor regék és mondák FB2, Download Finnugor regék és mondák PDF , Download Finnugor regék és mondák MOBI, Online Finnugor regék és mondák könyvet, ingyenes letöltések Finnugor regék és mondák IPhone, Online könyvet Finnugor regék és mondák PDF, ingyenes Finnugor regék és mondák DJVU, ingyenes letöltések Finnugor regék és mondák TXT, letöltések Finnugor regék és mondák RTF, Online Finnugor regék és mondák FB2 , e-könyvet Finnugor regék és mondák letöltések TXT, ingyenes Finnugor regék és mondák letöltések könyvet, e-könyvet Finnugor regék és mondák download MOBI, letöltések Finnugor regék és mondák IPad, olvas Finnugor regék és mondák MOBI, olvas Finnugor regék és mondák DOC, ingyenes Finnugor regék és mondák AWZ, Download e-könyvet Finnugor regék és mondák iPad , ingyenes Finnugor regék és mondák DJVU, Download Finnugor regék és mondák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Finnugor regék és mondák DVD, olvas Finnugor regék és mondák TXT, Book Finnugor regék és mondák letöltések DJVU, Finnugor regék és mondák letöltések könyvet ingyenes, Finnugor regék és mondák letöltések könyvet pdf ingyenes, Finnugor regék és mondák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Finnugor regék és mondák pdf ingyenes, Finnugor regék és mondák letöltések könyvet epub ingyenes, Finnugor regék és mondák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply