Filozófusbejáró


Történelmet írtak és minden könyvespolcon megtalálhatók – mégis alig olvassuk őket. A szerző, Robert Zimmer filozófus e könyvben a tizenhat legjelentősebb filozófiai művet válogatta és foglalta össze. A művek alapgondolatának összegzése után az író kitér a keletkezés körülményeire, az összefoglalást pedig a szerzők életéről és gondolatairól szóló rész teszi teljessé. Ajánlott mindenkinek, aki már olvasta és aki még nem az eredeti klasszikusokat.
A tartalomból: Platón: Állam; Szent Ágoston: Vallomások; Machiavelli: A fejedelem; De Montaigne: Eszék; Descartes: Értekezés a módszerről; Pascal: Gondolatok; Locke: Két értekezés a kormányzatról; Kant: A tiszta ész kritikája, Egy ifjú pesszimista nagy dobása; Schopenhauer: A világ mint akarat és képzet; Kierkegaard: Vagy-vagy; Marx: A tőke; Nietzsche: Ím-ígyen szóla Zarathustra; Wittgenstein: Logikai-filozófiai értekezés; Heidegger: Lét és idő; Popper: A nyitott társadalom és ellenségei; Rawls: Az igazságosság elmélete.A Könyv Magyarul!


Letöltések Filozófusbejáró ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Filozófusbejáró ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789632270142
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2100102 / 1014066  TAGS:
  Online Filozófusbejáró ebook, könyvet Filozófusbejáró FB2, Download Filozófusbejáró PDF , Download Filozófusbejáró MOBI, Online Filozófusbejáró könyvet, ingyenes letöltések Filozófusbejáró IPhone, Online könyvet Filozófusbejáró PDF, ingyenes Filozófusbejáró DJVU, ingyenes letöltések Filozófusbejáró TXT, letöltések Filozófusbejáró RTF, Online Filozófusbejáró FB2 , e-könyvet Filozófusbejáró letöltések TXT, ingyenes Filozófusbejáró letöltések könyvet, e-könyvet Filozófusbejáró download MOBI, letöltések Filozófusbejáró IPad, olvas Filozófusbejáró MOBI, olvas Filozófusbejáró DOC, ingyenes Filozófusbejáró AWZ, Download e-könyvet Filozófusbejáró iPad , ingyenes Filozófusbejáró DJVU, Download Filozófusbejáró e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Filozófusbejáró DVD, olvas Filozófusbejáró TXT, Book Filozófusbejáró letöltések DJVU, Filozófusbejáró letöltések könyvet ingyenes, Filozófusbejáró letöltések könyvet pdf ingyenes, Filozófusbejáró pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Filozófusbejáró pdf ingyenes, Filozófusbejáró letöltések könyvet epub ingyenes, Filozófusbejáró ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply