Filmturizmus

Dr. Irimiás Anna - Filmturizmus

A Lumire fivérek 1895-ben meghökkentőt alkottak: mozgóvá tették az évezredeken keresztül statikusan ábrázolt valóságot, megteremtették a mozit. Irimiás Anna 120 évvel később a filmipart a turizmuskutatás fókuszába helyezte, ezzel új irányt szabott az utazásról való gondolkodásnak. Az üzleti szféra érdeklődését élvező és a tudományos berkekben is elismert filmturizmus napjaink turisztikai piacának azon résterméke, amely alapvetően a filmforgatások helyszíneinek felkeresésére épít. A könyv a filmturizmus tanulmányozására tudományokon átívelő módon vállalkozik, ugyanakkor a filmek és utazások iránt érdeklődő Olvasónak is sok szórakoztató információt nyújt. A földrajz-, a közgazdaság-, a művészettudomány és
a kulturális antropológia ismereteit ötvözve kalauzolja az Olvasót a filmrendezők komponálta álomvilág és a turisztikai desztinációk értékesítését végzők valósága közötti mezsgyén.
Mindazoknak ajánlom e könyvet, akik a szabadidőipar bármely szegmensében érintettek, legyenek azok a térrel, a kultúrával, a gazdasággal vagy akár a művészetekkel foglalkozó szakemberek, ám főként ajánlom mozi- és utazásrajongóknak. Higgyék el, meghökkentő lesz!
Michalkó Gábor
tudományos tanácsadó, MTA CSFK Földrajztudományi Intézet
egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézet

Két világ találkozása. A szerző igazi, modern turisztikai szakember, aki a köteten keresztül nem csupán tudományterületének rendkívül alapos ismeretéről tesz tanúságot, de személyes indíttatású kutatási kíváncsiságának köszönhetően egy átfogó, széles körű, az egész világot felölelő tudást nyújtó művel gazdagítja a turizmusirodalmat. A turisztikai és a filmes szakemberek,döntéshozók és az amatőr" filmrajongók is haszonnal forgathatják, a leírtak pedig minden bizonnyal katalizátorként hatnak a filmturizmusban rejlő lehetőség jövőbeni kiaknázására hazánkban. A modern tudományok elvárásaihoz maximálisan igazodó tartalmat jól szerkesztett fejezetek, számos gyakorlati példa és olvasmányos stílus kíséri. FELVÉTEL INDUL!

Sulyok Judit
a Pannon Egyetem adjunktusa
A Könyv Magyarul!


Letöltések Filmturizmus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Filmturizmus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789630596213
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2618665 / 1147311
  Series:


  TAGS:
  Online Filmturizmus ebook, könyvet Filmturizmus FB2, Download Filmturizmus PDF , Download Filmturizmus MOBI, Online Filmturizmus könyvet, ingyenes letöltések Filmturizmus IPhone, Online könyvet Filmturizmus PDF, ingyenes Filmturizmus DJVU, ingyenes letöltések Filmturizmus TXT, letöltések Filmturizmus RTF, Online Filmturizmus FB2 , e-könyvet Filmturizmus letöltések TXT, ingyenes Filmturizmus letöltések könyvet, e-könyvet Filmturizmus download MOBI, letöltések Filmturizmus IPad, olvas Filmturizmus MOBI, olvas Filmturizmus DOC, ingyenes Filmturizmus AWZ, Download e-könyvet Filmturizmus iPad , ingyenes Filmturizmus DJVU, Download Filmturizmus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Filmturizmus DVD, olvas Filmturizmus TXT, Book Filmturizmus letöltések DJVU, Filmturizmus letöltések könyvet ingyenes, Filmturizmus letöltések könyvet pdf ingyenes, Filmturizmus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Filmturizmus pdf ingyenes, Filmturizmus letöltések könyvet epub ingyenes, Filmturizmus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply